News

Cine este câștigătorul sezonului 3 al Exatlon. Ion Surdu a lucrat ca barman înainte de concurs

10.06.2019 | 00:02
Ion Sârbu a câștigat Exatlon. Sursa foto: Facebook

Duminică, 9 iunie, Kanal D a difuzat mult-așteptata finală a show-ului Exatlon, producție cu care postul a reușit încă o dată să cucerească audiențele, grație probelor spectaculoase la care au fost supuși toți concurenții. Ajunsă la sezonul cu numărul trei, emisiunea și-a desemnat astăzi câștigătorul competiției masculine, în persoana lui Ion Surdu.

Ion Surdu a reușit să câștige Exatlon 2019. Povestea sa de viață este impresionantă

Cotat ca favorit încă de la debutul competiției, iată că Ion Surdu nu a dezamăgit așteptările uriașe din partea fanilor săi. După o finală plină de suspans și lupte crâncene, tânărul sportiv a reușit să ridice mult-râvnitul trofeu Exatlon 2019 deasupra capului. Totodată, acesta a părăsit Republica Dominicană mai bogat cu 50.000 de euro.

Chiar dacă acum este un sportiv de succes, tânărul nu uită de unde a plecat. Vizibil emoționat la finalul unui sezon anevoios, Ion Surdu a rememorat momentele dificile de care a avut parte de-a lungul timpului, povestea sa de viață fiind una de-a dreptul impresionantă.  De altfel, într-un interviu acordat recent, acesta a vorbit deschis despre toate încercările la care l-a supus viața, fiind nevoit să lucreze inclusiv ca barman, pentru a se putea întreține.

Ce  spunea Ion Surdu, despre viața de dinainte de Exatlon

„Am început ca ajutor de barman și treptat am prins meseria, din ajutor am devenit barman. Sunt expert în shot-uri, dar știu să fac și cocktail-uri, smoothie-uri  sau limonade. Îmi place foarte mult cafeaua și știu să fac desene în cappuccino,  sunt un fel de barista, ultimul meu job a fost la un coffee shop în Cluj. Am trecut prin toată partea de industrie ospitalieră, numai în bucătărie nu am intrat” , a povestit,cu sinceritate, câștigătorul sezonului trei al Exatlon.

În ceea ce privește suma de 50.000 de euro, marele premiu al concursului, tânărul luptător MMA a mărturisit că va folosi acești bani pentru a duce la îndeplinire un vis mai vechi de-al său, acela de a avea propria afacere.

Vreau să îmi deschid un local, dar știu că trebuie să fiu permanent acolo, trebuie să mă dedic 100% sau mai mult, pentru că viitorul depinde de mine și momentan nu îmi permit, vreau să îmi fac un viitor și o carieră în domeniul sportiv. Dar, cu siguranță, la un moment dat voi face și altceva și, dacă decid să îmi deschid un local, acesta ar fi simplu, un loc unde poți să vii să povestești cu oricine de acolo, unde să te simți bine, unde să intri, indiferent de oră, să bei o cafea bună, să poți să bei un vin bun, să poți să socializezi cu oricare dintre oamenii ce stau acolo. Un loc unde să te simți bine” , a declarat Ion Surdu.