Life

Cine este Ionuţ Rusu de la Te cunosc de undeva. A devenit celebru pentru numerele sale virale de comedie

Ionuț Rusu este un cunoscut comediant din România. El va face echipă cu Anisia Gafton în noul sezon al emisiunii Te cunosc de undeva, difuzată pe Antena 1.
23.04.2022 | 17:24
Cine este Ionut Rusu de la Te cunosc de undeva A devenit celebru pentru numerele sale virale de comedie
Ionuț Rusu participă la te cunosc de undeva. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Pentru sezonul 17 al emisiunii Te cunosc de undeva, Ionuț Rusu va face echipă cu Anisia Gafton. Tânărul are 29 de ani și a devenit cunoscut în România după ce a participat la iUmor.

Cine este Ionuţ Rusu de la Te cunosc de undeva. A devenit celebru pentru numerele sale virale de comedie

Ionuț Rusu este actor, comediant și om de radio. Concurentul Te cunosc de undeva face echipă cu Andrei Ciobanu la Kiss FM.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă acum este cunoscut de o întreagă Românie, Ionuț Rusu are o biografie demnă de scenariul unui film. El s-a născut în zona Harghitei și a încercat mai multe meserii pentru a-și găsi drumul în viață.

Tatăl său a fost șofer de tir și i-a insuflat comediantului această pasiune. Ionuț Rusu a profesat la rândul lui în domeniu timp de doi ani. Nu a fost o perioadă ușoară pentru el, mai ales că îi lipseau familia și prietenii.

ADVERTISEMENT

Comediantul și-a amintit că prima cursă a avut-o în Germania și chiar dacă nu a avut parte de evenimente tragice cât timp a fost șofer, i s-a întâmplat să lovească unul dintre tirurile pe care le conducea. De asemenea, din cauză că și-a uitat actele acasă, a fost arestat pe teritoriul Ungariei.

A început să susțină show-uri de stand-up comedy în urmă cu patru ani, iar primul spectacol l-a avut în Craiova. Chiar dacă evenimentele nu au fost constante, nu a renunțat la visul său. Cu timpul și-a îmbunătățit calitatea glumelor, iar publicul a devenit mai interesat de ceea ce el avea de oferit.

ADVERTISEMENT

În mediul online, Ionuț Rusu a început prin a publica videoclipuri amuzante. Pe lângă postările de pe Facebook, el a realizat și un serial pe YouTube alături de Andrei Ciobanu.

Când vine vorba de viața amoroasă, este cunoscut faptul că el a avut o relație cu Viviana Sposub, actuala iubită a lui George Burcea. Cei doi au fost împreună o scurtă perioadă și Ionuț Rusu ar fi fost motivul pentru care Viviana și Ruxi s-ar fi certat la Bravo, ai stil!.

ADVERTISEMENT

Ionuţ Rusu a participat şi la iUmor

În anul 2016, Ionuț Rusu a fost concurent la iUmor și a impresionat juriul cu creativitatea lui. Numărul său de comedie a urcat rapid în top pe YouTube. Până în acest moment, videoclipul a adunat peste 16 milioane de vizualizări și sute de mii de aprecieri.

Apariția lui în show-ul de la Antena 1 a fost cea care l-a propulsat pe culmile succesului. Ionuț Rusu a reușit să-l amuze copios pe Cheloo, lucru care se întâmplă rar în emisiune.

Comediantul a făcut istorie cu numărul său de rugăciuni și a recunoscut ca iUmor i-a schimbat viața. Chiar dacă nu a câștigat marele premiu, s-a ales cu admirația publicului și a fost primul său pas spre celebritate.

Ionuț Rusu a dezvăluit că secretul când vine vorba de menținerea notorietății este că a fost întotdeauna atent la nevoile celor care îl urmăresc. Comediantul a făcut ceea ce a crezut că o să le placă oamenilor, iar intuiția nu l-a înșelat aproape niciodată.

 

ADVERTISEMENT