Life
notix pixel id

Cine este Irina Ceban, noua concurentă de la Survivor România 2021. Ce face pentru bani

07.04.2021 | 17:29
Cine este Irina Ceban, noua concurentă de la Survivor România 2021. Ce face pentru bani
Cine este Irina Ceban, noua concurentă de la Survivor România 2021. Ce face pentru baniColaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK vă spune cine este Irina Ceban, noua concurentă de la Survivor România 2021. Este vorba de o brunetă focoasă. Aflați mai jos și ce face ea pentru bani.

Irina Ceban le este cunoscută telespectatorilor. Ea a participat în sezonul al cincilea al emisiunii „Bravo, ai stil!” și are peste 48.000 de urmăritori pe Instagram.

Frumoasa bruneră este cântăreață, dansatoare și fost model. Ea se va alătura echipei Faimoșilor. În total, patru noi concurente vor intra în competiție în ediția din seara zilei de joi.

ADVERTISEMENT

Cine este Irina Ceban, noua concurentă de la Survivor România 2021. Ce face pentru bani

Irina Ceban
Irina Ceban, noua concurentă de la Survivor România 2021
Sursa foto: Instagram

Producătorii Survivor România nu au dezvăluit cine sunt cele patru femei care se vor alătura provocărilor din jungla Republicii Dominicane. Una dintre ele este deja cunoscută de telespectatorii de la Kanal D.

Irina Ceban a ajuns pe podiumul sezonului 5 la emisiunea „Bravo, ai stil!”. Bruneta are 33 de ani și este originară din Republica Moldova.

ADVERTISEMENT

Pe numele se scenă Irisha, noua faimoasă s-a mutat în România în anul 2014. Tot atunci a devenit model Fashion TV. Noua concurentă este absolventa Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău și a defilat pe podium vreme de trei ani.

În momentul de față, aceasta este cântăreață și dansatoare. Ea a lansat primul single în vara anului 2017. Piesa „Fosta ta” este realizată în colaborare cu DJ Sava și interpretată alaturi de Uddi.

ADVERTISEMENT

Surprizele de la Survivor România 2021

În competiție vor intra patru noi concurente. Identitatea acestora nu a fost confirmată de realizatori, însă ele apar în clipul promo al emisiunii.

În plus, Irina Ceban a distribuit o imagine pe Instagram în care își anunță fanii că le va da o veste: „am o surpriză pentru voi. Mâine vă spun despre ce este vorba.”

ADVERTISEMENT

Totuși, ea nu a reușit să-și surprindă urmăritorii. Aceștia deja aflaseră ce vrea să le spună: „Știm deja! Esti noua concurentă Survivor România! Te-am vazut în promo!”, „știm deja, vei fi la Survivor”, „sperăm să faci treabă la Faimoși” sau „se știe! ne vedem diseară la Survivor” sunt doar câteva dintre reacțiile internauților care urmăresc activitatea artistei în mediul online.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri