Life

Cine este Irina Ursu, noua prezentatoare de la Antena 1. Ce cursuri a urmat

Cine este Irina Ursu. Aceasta îi va lua locul Octaviei Geamănu pentru a prezenta Observatorul de weekend. Iată ce studii a făcut aceasta și unde a mai lucrat.
16.07.2022 | 00:31
Cine este Irina Ursu noua prezentatoare de la Antena 1 Ce cursuri a urmat
Cine este Irina Ursu. Va prezenta știrile de weekend la Antena 1. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cine este Irina Ursu, noua prezentatoare de la Antena 1. Aceasta va prezenta Observatorul de weekend de la postul TV.

Cine este Irina Ursu. Va prezenta știrile de weekend la Antena 1

Irina Ursu, noua prezentatoare de la Antena 1, este cea care i-a luat locul Octaviei Geamănu pentru a prezenta Observatorul de weekend.

ADVERTISEMENT

Irina Ursu va începe oficial să apară pe post de sâmbătă, 16 iulie, când va prezenta Observatorul de weekend de la ora 19:00.

Irina Ursu a absolvit Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și a urmat cursurile Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării.

ADVERTISEMENT

Irina Ursu are o specializare în jurnalism și, de asemenea, a terminat și un masterat intitulat Relații Publice și Publicitate.

Aceasta a început să lucreze în presă din timpul studenției și chiar a prezentat un jurnal regional. Aceasta a lucrat la Pro TV Cluj timp de patru ani, între 2014-2018.

ADVERTISEMENT

Ulterior, viitoarea prezentatoarea de la Antena 1 a lăsat jurnalismul pentru o perioadă de 2 ani și s-a angajat ca specialist în relații publice, scrie Pagina de Media.

Ce a spus Irina Ursu despre venirea la Observator

Aceasta a mai lucrat la o televiziune de știri vreme de doi ani și acum a ajuns la Antena 1.

Referitor la venirea acesteia la postul de televiziune, Irina Ursu a declarat că îi plac provocările și că publicul de la Observator este cu totul diferit față de cel pe care l-a avut înainte.

ADVERTISEMENT

„Cine mă cunoaste știe sunt un om ambițios căruia îi plac provocările. Să intru în echipa Observator este pentru mine o provocare.

Vin în fața unui alt tip de public, căruia trebuie să îi livrăm conținut de calitate pentru că acest public devine din ce în ce mai pretențios. Există aici proiecte cu potențial de dezvoltare în viitor, la care simt că pot să contribui.

Am găsit aici o echipă formată atât din oameni cu experiență, cât și din oameni tineri energici și entuziaști. Mi-am început cariera într-o televiziune generalistă, am continuat într-o televiziune de știri, iar acum revin într-o televiziune generalistă. E un mix frumos”, a scris aceasta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT