News

Cine este italianul ucis în stil mafiot la Măgurele. Bărbatul avea mai multe afaceri în România

Noi detalii despre italianul ucis în stil mafiot la Măgurele. Achetatorii au aflat că bărbatul avea afaceri importante în România și legături cu prostituate.
10.05.2022 | 20:28
Cine este italianul ucis in stil mafiot la Magurele Barbatul avea mai multe afaceri in Romania
Italianul ar fi fost ucis cu bestialitate, au descoperit anchetatorii. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mauro Donato Gadda este italianul ucis și găsit ars în portbagajul unei mașini abandonate pe câmpul din Măgurele. Bărbatul avea 64 de ani, era originar din comuna Busto Garolfo, situată lângă Milano și s-a stabilit în România de mai bine de un deceniu. Aici și-a deschis afaceri și interacționa cu prostituate de lux.

Italianul avea relații cu prostituate de lux. Le aducea acasă în lipsa iubitei sale

Potrivit Gândul, italianul avea legături destul de strânse cu afaceriști importanți din România și obișnuia să aibă relații cu femei mai tinere.

ADVERTISEMENT

Mauro Donato Gadda avea deschis un business chiar în Capitală, mai exact, o firmă de pompe și filtre de apă. În cadrul acestei afaceri, era asociat cu alte trei persoane.

Ce bunuri deținea italianul

Cetățeanul italian era o persoană înstărită și nu ducea, astfel, grija banilor. Drept dovadă, deținea mai multe mașini, o barcă de pescuit și o vilă dintr-un cartier rezidențial, în localitatea Mihăilești, județul Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Mauro Donato Gadda era pasionat de pescuit și călărit, iar persoane din anturaj au mărturisit că avea o pasiune și pentru femei. Pe multe dintre ele le aducea acasă, în lipsa iubitei sale, alături de care locuia în București.

Ultimul aspect a fost dezvăluit de menajerea italianului și alți doi tineri care au fost surprinși de camerele de luat vederi în zona unde s-a găsit incendiată mașina.

ADVERTISEMENT

S-a aflat apoi că cei doi tineri, un bărbat și o femeie, nu aveau treabă cu crima. De altfel, Mauro Donato Gadda avea mai mulți prieteni la Măgurele și obișnuia să circule cu o Dacia Logan MCV albă, același autovehicul în care a fost găsit ars.

Victima a fost ucisă cu bestialitate

Anchetatorii au mai descoperit că victima a fost ucisă cu bestialitate, înainte de a i se da foc. Se crede că i-a fost spart craniul cu un topor, oasele mâinilor aveau facturi și mai multe coaste erau rupte.

ADVERTISEMENT

Printre toate acestea, deși s-a recoltat și material genetic de la decedat, este nevoie de o rudă a sa încât să se facă comparații. Anchetatorii din Ilfov vor lua legătura cu autoritățile din peninsulă. Continuă, așadar, cercetările în acest caz.

ADVERTISEMENT
Tags: