Life

Cine este iubita lui Cheloo. Juratul de la iUmor ține relația departe de ochii lumii

26.08.2020 | 19:26
Cine este iubita lui Cheloo Juratul de la iUmor tine relatia departe de ochii lumii
Cine este iubita lui Cheloo. Juratul de la iUmor ține relație departe de ochii lumii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cheloo a trecut în urmă cu mulți ani printr-o despărțire dureroasă, motiv pentru care este extrem de discret legat de viața sa sentimentală. Juratul de la „iUmor” de la Antena 1 nu a vorbit niciodată despre actuala sa iubită, trăindu-și povestea de dragoste departe de ochii lumii.

Cunoscutul rapper s-a mutat din București în localitatea Breaza de ceva timp, după ce în urmă cu 8 ani a divorțat de Daniela Niculescu, femeia care l-a făcut pentru prima oară tată. Hip-hoperul are un băiat din prima căsnicie pe nume Ștefan.

ADVERTISEMENT

De câțiva ani lucrurile s-au schimbat în viața juratului de la Antena 1 și are o nouă relație de dragoste cu o femeie pe cheamă Daniela Moraru. Cheloo nu trădează nicio emoție sau sentiment când este întrebat de partenera sa de viață, dar cu siguranță este un bărbat împlinit.

Cine este și cum arată iubita juratului de la Antena 1, Cheloo

Se pare că Daniela Moraru a ajuns la inima juratului de la iUmor, relația lor de dragoste fiind una solidă, mai ales că au împreună doi copii. Cheloo a devenit din nou tată în urmă cu câțiva ani, iubita sa aducând pe lume o fetiță, iar mai târziu un băiat.

ADVERTISEMENT

Cei doi se înțeleg de minune și evită să fie văzuți împreună în spațiul public. Mai mult decât atât, vedeta Antena 1 evită de fiecare dată interviurile și întrebările legat de viața sa amoroasă pe care dorește să o păstreze cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Daniela Moraru, iubita lui Cheloo
Daniela Moraru, iubita lui Cheloo. Sursa foto: divastudio.ro

Care a fost motivul divorțului artistului de prima sa soție, Daniela Niculescu

Cheloo, pe numele din buletin Ștefan Cătălin Ion, și prima sa soție, Daniela Niculescu s-au despărțit cu mare scandal în anul 2012, perioada în care femeia traversa o perioadă dificilă. Aceasta ajunsese dependentă de droguri și era în depresie severă.

ADVERTISEMENT

Cea care a intentat procedura de divorț a fost chiar fosta parteneră de viață care l-a acuzat pe juratul de la Antena 1 că este violent fizic și verbal. În plus, aceasta spunea că artistul și-a schimbat mult comportamentul și părăsise domiciliul conjugal cu 2 ani înainte de separarea oficială.

„Mereu m-a înșelat și de aceea am ajuns în această situație, aceea de a lua droguri. Vreau să divorțez pe cale amiabilă, dar nu reușesc să iau legătura cu soțul meu. De patru zile are telefonul închis sau și-a schimbat numărul.

ADVERTISEMENT

Poate că, dacă află din ziare că îl caut, mă va contacta să ne putem despărți fără scandal. Acum o săptămână i-am spus să ne despărțim și a plâns să nu-l las”, spunea Daniela Niculescu la vremea respectivă, scrie cancan.ro. 

ADVERTISEMENT