Life

Cine este iubita lui David Popovici. Taisia postează des imagini cu ea în mediul online

David Popovici, tânărul care a scris istorie la Campionatele Mondiale de la Budapesta, are o iubită pasionată de social media. Cine este tânăra cu care se iubește înotătorul român.
28.06.2022 | 17:39
Cine este iubita lui David Popovici Taisia posteaza des imagini cu ea in mediul online
Cu cine se iubește David Popovici. Sportivul are o relație stabilă cu o colegă de liceu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Sportivul în vârstă de 17 ani are o parteneră de viață de aceeași vârstă. Tânăra postează des imagini cu ea în mediul virtual, acolo unde nu lipsesc nici fotografiile cu pasiunile pe care le are, printre care se numără și sportul.

Cu cine se iubește David Popovici. Sportivul are o relație stabilă cu o colegă de liceu

David Popovici și Taisia Nițuleasa formează un cuplu de aproximativ doi ani. Adolescenta este elevă la Colegiul Național Bilingv George Coșbuc din București, este pasionată de make-up și lumea sportului, la fel ca înotătorul român.

ADVERTISEMENT

Campionul mondial la 100 de metri și la 200 de metri stil liber, în 2022, a reușit să facă performanță în domeniu, în timp ce iubita sa este pasionată de dans sportiv pe care-l practică de ceva vreme.

Taisia este foarte activă pe rețelele de socializare, unde distribuie frecvent filmări cu diferite dansuri și coregrafii, dar nu-și dorește să devină persoană publică având în vedere reacția pe care a avut-o recent pe aeroport.

ADVERTISEMENT

Având alături o colegă de clasă, tânăra a venit să-l întâmpine pe sportiv la revenirea în România, dar nu a dorit să dea declarații și nici să fie filmată. În plus, iubita lui David Popovici a încercat să-și acopere fața cu mâinile.

„Nu mă mai fotografiați”, a declarat Taisia, semn că nu dorește să apară în lumina reflectoarelor, notează as.ro.

ADVERTISEMENT

David Popivici, mesaj emoționant pentru colegii de clasă

David Popovici nu a vorbit până acum despre viața privată, însă în urmă cu ceva timp a transmis un mesaj emoționant pentru colegii de clasă, printre care s-a numărat și numele celei cu care formează un cuplu.

„Îmi place să cred că sunt un licean tipic. Sunt tot David, colegul Taisiei, Melissei, Elizei, al lui Vlad și al tuturor prietenilor mei din Coșbuc”, declara înotătorul în urmă cu un an, scrie lead.ro.

ADVERTISEMENT