Life

Cine este iubita lui Fulgy. Băiatul Vioricăi de la Clejani vrea să se însoare cu ea

Fulgy, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a ajuns în atenția publică în urma unui scandal care a scos la iveală amănunte despre viața ea. Tânărul de 23 de ani mărturisește că este gata să se căsătorească cu o tânără de care este îndrăgostit.
31.05.2021 | 22:43
Cine este iubita lui Fulgy Baiatul Vioricai de la Clejani vrea sa se insoare cu ea
Cine este iubita lui Fulgy. Băiatul Vioricăi de la Clejani vrea să se însoare cu ea. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Manole Constantin Fulgerică, așa cum se numește în realitate tânărul, iubește ca-n filme. Artistul trăiește o poveste de dragoste cu o șatenă, care în anul 2019 a câștigat un concurs de frumusețe. Este vorba de Roxana Ferariu, câștigătoarea titlului de „Miss Fotogenie”.

Cântărețul se vede însurat cu tânăra care i-a ajuns la inimă în ultima perioadă. Fulgy a anunțat zilele trecute că partenera sa de viață este o fată extrem de cuminte, cu care și-ar dori să ajungă în fața altarului, băiatul lui Ioniță de la Clejani luând totul ca pe o provocare.

ADVERTISEMENT

Cine este Roxana Ferariu, iubita lui Fulgy de la Clejani. Se îndreaptă spre nuntă

Fulgy și Roxana Ferariu au o relație foarte frumoasă și unită, motiv pentru care artistul are numai cuvinte de laudă la adresa ei. Băiatul Vioricăi de la Clejani adoră femeile frumoase, dovadă chiar relația pe care o are cu tânăra din momentul de față.

Cântărețul spune că se va căsători cu aleasa inimii sale în clipa în care va atinge target-ul legat de o provocare de pe Tik Tok. În cazul în care va strânge 5 milioane de vizualizări, atunci vedeta se va însura cu fata „drăguță și de treabă” pe care a pus ochii.

ADVERTISEMENT

„Ca de obicei orice fac eu dă lumea peste cap pentru că sunt o persoană autentică, spun lucrurilor pe nume, pe față și sunt foarte original ca mama mea și nu interpretez vreun rol sau joc vreo farsă sau am o strategie. 

Pur și simplu, am început să îmi arăt viața mea și am zis că dacă strâng la videoclipul ală de pe Tik Tok 5 milioane de inimioare, mă însor cu ea. Jur! Sincer, e un challenge în primul rând și în al doilea rând ce să vă spun despre ea, este o fată super de treabă, super drăguță, la locul ei.

ADVERTISEMENT

Dacă ar fi să o arăt și să spun mai multe, cu siguranță o veți vedea în vlog-urile ce urmează, la mine, pe Youtube. Azi ne-am cunoscut, la prima vedere ne-am înțeles foarte bine.

Am decis amândoi să începem un drum în viață, să fim împreună, să avem o relație de prietenie și sper să fie totul ok și frumos”, a declarat Fulgy despre relația sa, într-o emisiune de la Antena Stars, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT
Roxana Ferariu, iubita lui Fulgy
Roxana Ferariu, iubita lui Fulgy de la Clejani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Fulgy, atras de femei mai mature decât el. Ce face acum fosta iubită

Tânărul se consideră o persoană foarte matură pentru anii pe care-i are, mărturisind la un moment dat că i-au plăcut mereu femeile mai mari decât el. De altfel, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a avut întotdeauna mai multe prietene.

În trecut, vedeta s-a iubit cu o blondină pe nume Alina. Cei doi au fost împreună 7-8 luni, despărțirea producându-se fără resentimente. Fosta parteneră de viață al lui Fulgy are numai cuvinte de laudă la adresa familiei Clejani pe care o consideră minunată.

Tânăra și-a deschis primul business la vârsta de 20 de ani, motiv pentru care stă foarte bine la capitolul financiar. Are un apartament de 200.000 de euro, o mașină de lux condusă de șofer personal și o viață la care puțină lume îndrăznește să viseze.

ADVERTISEMENT