Life

Cine este iubita lui George Tănase. Comediantul are o relație de ani buni

12.05.2021 | 16:06
Cine este iubita lui George Tanase Comediantul are o relatie de ani buni
Cine este iubita lui George Tănase. Comediantul are o relație de ani buni. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

George Tănase este unul dintre cei mai cunoscuți comedianți de la noi din țară, fostul concurent de la iUmor fiind extrem de discret cu viața sa sentimentală. Multă lume se întreabă cine este și cum arată iubita tânărului. 

Actorul de stand up comedy este renumit pentru glumele și videoclipurile sale savuroase, care fac oameni să râdă cu gura până la urechi, dar puțini știu aspecte despre viața sa personală. Dacă multă lume a crezut că tânărul este singur, ei bine, adevărul nu este deloc așa.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la iUmor trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o șatenă. George Tănase și partenera sa de viață, pe numele ei Lorena Pancu, sunt împreună de peste 5 ani, chiar dacă nu se afișează prea des pe rețelele de socializare.

George Tănase e cunoscut de toată lumea, dar cine e iubita lui. Lorena e blogger

George Tănase nu obișnuiește să publice imagini cu iubita sa, dar nu același lucru se poate spune despre ea. Tânăra are foarte multe poze alături de comediant fie din timpul vacanțelor petrecute peste hotare, fie de pe la diverse evenimente.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt foarte apropiați și petrec foarte mult timp împreună, Lorena fiind inclusiv protagonista unor videoclipuri de-ale comediantului. Ea adoră să gătească tot felul de bunătăți, motiv pentru care deține și un blog personal.

Iubita lui George Tănase pregătește frecvent dulciuri și prăjituri, la fel de savuroasă fiind și relația pe care o are cu actorul de stand-up comedy. Se iubesc enorm și se comportă ca o adevărată familie, chiar dacă momentan nu sunt căsătoriți.

ADVERTISEMENT

„Până la Soare și înapoi” sau „Iubire specială” sunt câteva dintre descrierile care apar la imagini în care George Tănase este împreună cu iubita sa.

„Liberi și nebuni”, este un alt mesaj care însoțește o poză cu cei doi din timpul unei vacanțe.

ADVERTISEMENT
George Tănase și iubita lui, Lorena
George Tănase are o relație frumoasă cu Lorena. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Lorena reușește să atragă atenția tuturor cu frumusețea sa răpitoare, dar și cu formele atrăgătoare. Tânăra are un corp perfect și bine definit, dar și trăsături foarte frumoase, așadar comediantul are cu ce se mândri, asta și pentru că îi este mereu alături.

George Tănase este susținut de partenera sa de viață în tot ceea ce face, ea fiind prezentă chiar și în timpul filmărilor de la „Chefi la cuțite”, unde actorul l-a imitat perfect pe bucătarul Nusret Gokce, cunoscut drept Salt Bae.

„Sunt emoționată. Abia aștept să îl văd!”, a răspuns Lorena, în clipa în care a fost întrebată de Speak dacă este supărată.

Tânăra a mărturisit la momentul respectiv că ea este cea care gătește, asta și pentru că deține un blog în acest sens. Ea publică frecvent imagini cu preparatele pe care le pregătește singură sau cu ajutorul lui George Tănase.

ADVERTISEMENT