Life

Cine este iubita lui Mihai Albu. Pactul pe care l-a făcut designerul cu fosta soție, Iulia Albu, în momentul despărțirii

Cu cine formează un cuplu Mihai Albu. Înțelegerea avută cu fosta soție, Iulia, în momentul în care au semnat actele de divorț.
17.10.2022 | 19:20
Cine este iubita lui Mihai Albu Pactul pe care la facut designerul cu fosta sotie Iulia Albu in momentul despartirii
Cu cine formează un cuplu Mihai Albu. Înțelegerea avută cu fosta soție, Iulia, în momentul în care au semnat actele de divorț. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cine este iubita celebrului creator de modă. Pactul pe care l-a făcut designerul cu fosta soție în momentul despărțirii care a avut loc în anul 2012. Cei doi au împreună o fetiță, Mikaela, de care sunt mândrii.

Cu cine formează un cuplu Mihai Albu. Înțelegerea avută cu fosta soție, Iulia, în momentul în care au semnat actele de divorț

Mihai Albu nu mai ascunde faptul că și-a refăcut viața sentimentală după divorțul de fosta soție, Iulia. Vedeta recunoaște că nu exclude posibilitatea să ajungă din nou la altar împreună cu actuala parteneră de viață.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, designerul nu consideră că are nevoie de acordul juratei de la Splash! Vedete la apă pentru a face pasul cel mare, asta pentru că în momentul separării i-a dat voie să păstreze numele de familie.

„Iubesc din nou, este bine, nu este exclus să ajung din nou la altar. Și, da, îi voi da soției numele meu de familie, chiar dacă mai există o domniță Albu, vor fi două. Nu am de ce să îi cer voie Iuliei, numele este al meu.

ADVERTISEMENT

Tata era din zona Alba Iulia, de aceea ne cheamă Albu. La divorțul de Iulia, numele a fost parte din negociere, i l-am lăsat, pentru că și-a construit cariera pe acest nume”, a spus Mihai Albu, potrivit redactia.ro.

Creatorul de modă se iubește cu o tânără brunetă care nu este persoană publică și care vrea să stea departe de lumina reflectoarelor. Imaginile cu cei doi îndrăgostiți sunt destule de rare, dar extrem de apreciate de internauți.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu, relație fericită alături de Mike

Oamenii se bucură că Mihai Albu și-a găsit fericirea la 10 ani de la divorțul de Iulia, care la rândul său trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Mihai Alexandru. Acesta este cunoscut drept Mike.

Blondina nu vorbește foarte des despre partenerul de viață, care a locuit o perioadă foarte lungă în Londra. Iubitul stilistei lucrează în publicitate și în marketing și își dorește doi copii alături de vedeta de la Antena 1.

ADVERTISEMENT