Life

Cine este iubita lui Riki de la Chefi la cuțite. Cei doi sunt împreună de șase luni

Cine este iubita lui Riki de la Chefi la Cuțite. Fostul concurent din echipa lui Sorin Bontea este într-o relație cu Bianca de șase luni și a postat primele imagini cu ea.
24.01.2022 | 23:18
Cine este iubita lui Riki de la Chefi la cutite Cei doi sunt impreuna de sase luni
Cine este iubita lui Riki de la Chefi la Cuțite. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Riki, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la Cuțite, este de șase luni împreună cu iubita lui. Îndrăgitul japonez se iubește cu Bianca, cea care i-a furat inima.

Tânărul a oferit, pe rețelele de socializare, mai multe detalii despre povestea de dragoste pe care o trăiește.

ADVERTISEMENT

Rikito Watanabe, pe numele complet, a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din cadrul show-ului culinar de la Antena 1. Preparatele și felul său de a fi au fost apreciate de concurenți și de telespectatori.

Cine este iubita lui Riki de la Chefi la Cuțite

Riki de la Chefi la Cuțite nu a avut niciodată noroc în plan amoros, așa cum mărturisea anul trecut. Japonezul este mai fericit ca niciodată acum, pentru că are o relație de șase luni cu Bianca.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent din echipa lui Chef Sorin Bontea a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram. Fanii au fost curioși să afle dacă este singur sau și-a găsit jumătatea, în cele din urmă.

Tânărul le-a răspuns curioșilor printr-o fotografie și le-a spus că este de șase luni împreună cu Bianca, alături de care este foarte fericit.

ADVERTISEMENT

Iubita lui este cea care a făcut primul pas și i-a scris pe Facebook, așa cum a mărturisit fostul concurent de la Chefi la Cuțite.

“Deci suntem împreună de vreo șase luni, cam așa. Ne-am întâlnit pe Facebook prima dată, ea mi-a trimis mesaj mie și cam așa a început.

ADVERTISEMENT

Ea este Bibi, este din Putna, Suceava. Avem o relație cu mult râs, dragoste, și mă corectează atunci când mă uit la alte fete. Câteodată mă joc cu focul eu.”, a scris Rikito Watanabe pe Instagram.

Riki Chefi la Cuțite și iubita lui
Riki de la Chefi la Cuțite și iubita lui, Bianca. Sursa foto: Instagram

Cine este Rikito Watanabe, fostul concurent din echipa lui Sorin Bontea

Rikito Watanabe a intrat în echipa lui Sorin Bontea după ce i-a impresionat pe cei trei jurați la audiții. Tânărul în vârstă de 28 de ani a fost convins de Shoji Toshihisa să se înscrie la emisiune, el fiind un fost concurent din sezonul precedent Chefi la Cuțite.

Riki se află în România de peste opt ani și a învățat să gătească preparate tradiționale, dar și cu specific italienesc sau asiatic.

Fostul concurent a fost unul dintre cei mai apreciați ai sezonului nouă. Preparatele sale primeau întotdeauna note mari, iar ceilalți concurenți îl apreciau pentru felul său de a fi.

ADVERTISEMENT