Life
notix pixel id

Cine este iubita lui Robi din Las Fierbinți: “Nu e actriţă și nu vrea să se expună”

Robi din Las Fierbinți, pe numele său real Leonid Doni, este foarte discret legat de viață de familie, de aceea nu vorbește foarte des despre iubita sa.
21.11.2021 | 11:00
Cine este iubita lui Robi din Las Fierbinți:
Robi din Las Fierbinți, detalii despre iubita sa. Cine este femeia cu care are 2 copii. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Actorul în vârstă de 42 de ani nu este căsătorit, însă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o femeie alături de care are doi copii gemeni. Iubita artistului nu este persoană publică.

Vedeta de la Pro TV a mărturisit în urmă cu ceva vreme că partenera sa de viață nu dorește să se expună, dovadă că nu-i este niciodată alături la evenimente mondene.

De asemenea, Robi din Las Fierbinți nu-și expune viața de familie pe social media și nu publică imagini cu cei dragi, semn că ține foarte mult la intimitatea sa.

ADVERTISEMENT

Robi din Las Fierbinți, detalii despre iubita sa. Cine este femeia cu care are 2 copii

Cunoscutul actor este originar din Republica Moldova, însă partenera sa de viață este româncă. Femeia lucrează la stat și nu dorește să apară în lumina reflectoarelor.

„Sunt mai timid, nu-mi place să dau interviuri. Am o iubită, doi băieţi gemeni. Iubita e româncă, nu e actriţă, e bugetară şi nu vrea să se expună şi să dau poze cu ea.

ADVERTISEMENT

Îmi văd de viaţa mea, nu-mi place să fac baie de mulţime prin mall-uri”, spunea în urmă cu ceva vreme Robi din Las Fierbinți pentru click.ro.

Actorul are doi băieți gemeni în vârstă de 5 ani de care, cu siguranță, este mândru, deși nu vrea să ofere prea multe informații despre ei.

ADVERTISEMENT

Cine este actorul Leonid Doni din celebrul serial Las Fierbinți

Originar din Chișinău, Republica Moldova, actorul Leonid Doni s-a mutat la București în anul 1996 unde a început liceul de muzică, deși spune că nu are voce.

Vedeta și-a încercat norocul în acest domeniu, dar mai târziu avea să schimbe macazul și să joace în diferite piese de teatru și seriale.

ADVERTISEMENT

Printre primele producții în care s-a remarcat artistul se numără serialul „Vine Poliția” și filmul „Nașa”. Ulterior, a ajuns pe platourile de filmare de la Las Fierbinți.

De când joacă în serialul de la Pro TV nimeni nu-l mai strigă pe numele din buletin, ci toată lumea îl recunoaște drept Robi.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri