Life

Cine este iubita lui Vlad Gherman. Ce meserie a avut Oana Moșneagu înainte de a deveni actriță

Vlad Gherman a confirmat după luni bune că are o relație cu colega sa, Oana Moșneagu. De curând, actrița a acordat un interviu în care a dezvăluit câteva secrete din viața sa.
31.01.2022 | 15:40
Cine este iubita lui Vlad Gherman Ce meserie a avut Oana Mosneagu inainte de a deveni actrita
Cine este iubita lui Vlad Gherman. Ce meserie a avut Oana Moșneagu înainte de a deveni actriță. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au anunțat în urmă cu doar câteva zile că formează un cuplu.

Fanii au fost extrem de fericiți mai ales că mulți bănuiau acest lucru de ceva vreme.

Sunt puțin însă cei care știu cum o cheamă de fapt pe Oana Moșneagu, dar și ce meserie a avut înainte de a deveni actriță.

Cine este iubita lui Vlad Gherman. Ce meserie a avut Oana Moșneagu înainte de a deveni actriță

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar actrița i-a fost alături iubitului său în cea mai grea perioadă din viața sa.

ADVERTISEMENT

Fanii au bănuit de ceva vreme că între cei doi este mai mult decât o simplă relație de prietenie. În final, Vlad Gherman a făcut marele anunț. 

“Da! Răspunsul la întrebarea voastră e ‘da”, a scris acesta în dreptul unor imagini în care apare alături de Oana.

ADVERTISEMENT
Vlad și Oana
Vlad și Oana

 

Sunt puțini cei care știu amănunte din viața actriței. Aceasta a apărut de-a lungul timpului în mai multe filme, piese de teatru sau spoturi publicitare. Mai întâi, a avut însă o altă profesie. Pentru o perioadă a lucrat într-o multinațională, apoi la vârsta de 23 de ani a jucat în prima sa reclamă. Atunci și-a dat seama că își dorește să facă altceva.

Astfel, în anul 2013 a decis să dea examen la Facultatea de Teatru din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale. În anul 2018 a absolvit-o, iar în urmă cu doi ani a încheiat și masterul.

ADVERTISEMENT

“Dacă în mintea mea, actorie înseamnă film dintotdeauna, nevoia de teatru s-a născut în timpul facultății, la ciclul de Master, chiar. Pofta vine mâncând”, a declarat actrița într-un interviu pentru Click. 

De ce și-a schimbat Oana Moșneagu numele

Iubita lui Vlad Gherman a dezvăluit de ce numele său din buletin nu coincide cu cel de scenă.  O cheamă Ioana Alexandra, dar mama sa mereu a strigat-o Oana.

ADVERTISEMENT

“Am întrebat-o recent de ce mă strigă Oana, deși mi-a pus numele Ioana. Argumentul ei a fost simplu: pentru că așa mi-a plăcut mie, pe nașa ta o cheamă Ioana, te-am botezat după ea, dar mie mi-a plăcut Oana mai mult. Ioana am fost pentru unii profesori din generală și încă mai sunt uneori pentru mamaie, bunica din partea tatălui”, a povestit tânăra actriță pentru aceeași sursă.

Oana a mai spus că și-ar dori în cazul în care ar putea și ar avea timp să ia lecții de pian, de canto, de pictură, de călărie sau olărit. Deocamdată are timp doar pentru filme și călătorii.

ADVERTISEMENT
Tags: