Life

Cine este iubitul actriței Demet Ozdemir, cea care o interpretează pe Zeynep în Prizoniera destinului. Bărbatul este un cunoscut cântăreț

Cunoscuta actriță Demet Ozdemir trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un cântăreț renumit. Acesta a declarat de curând că și-ar dori să joace alături de iubita sa într-un serial.
14.12.2021 | 17:46
Cine este iubitul actritei Demet Ozdemir cea care o interpreteaza pe Zeynep in Prizoniera destinului Barbatul este un cunoscut cantaret
Cine este iubitul actriței Demet Ozdemir
ADVERTISEMENT

Demet Ozdemir, cunoscută publicului din România pentru rolul din serialul Prizoniera Războiului, are o relație de aproape un an cu renumitul cântăreț Oguzhan Koc.

Potrivit unor zvonuri, cei doi nu s-ar mai împăca foarte bine și ar fi la un pas de despărțire.

Oguzhan Koc a infirmat toate zvonurile și a declarat că își dorește să joace într-un serial alături de iubita sa.

ADVERTISEMENT

Cine este iubitul actriței Demet Ozdemir, cea care o interpretează pe Zeynep în Prizoniera destinului

Actrița Demet Ozdemir trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de celebrul cântăreț Oguzhan Koc. Se cunosc de ceva vreme, dar s-au reîntâlnit pe platourile de filmare anul acesta. De atunci nu s-au mai despărțit, iar presa a speculat în această vară că cei doi ar putea să se căsătorească.

Și în plan profesional, Demet se bucură de un adevărat succes în Turcia. Publicul din România o știe încă din anul 2014 când a apărut în serialul În dragoste și în război, iar în anul 2019 a jucat rolul lui Zeynep, personajul principal din Prizoniera destinului. În acest moment actrița este implicată în alte proiecte importante.

ADVERTISEMENT

Demet Ozderim și Oguzhan Koc la un pas de despărțire?

De curând au apărut unele zvonuri potrivit cărora Demet Ozderim ar fi la un pas să se despartă de iubitul său celebru, Oguzhan Koc. Asta după ce s-a observat că în ultima perioadă cei doi nu au mai postat fotografii în care apar împreună.

Cântărețul a infirmat rapid toate zvonurile, în plus a anunțat și ce planuri și-au făcut.

“Mi-ar plăcea să joc cu Demet, va fi un moment foarte bun pentru mine. Poate că se va întâmpla în viitor”, a declarat Oguzhan Koc.

ADVERTISEMENT

Oguzhan Koc a studiat și actoria dar a decis să se concentreze mai mult pe muzică. În urmă cu câteva zile și-a lansat cel mai nou videoclip.

Demet Ozderim a făcut și ea câteva declarații și a încercat să lămurească lucrurile.

“După părerea mea, definiția iubirii nu poate fi pusă atât de ușor în cuvinte. Această etapă a vieții mele este o călătorie frumoasă ce mai învățat atât lucruri bune cât și lucruri rele…da, și rele.

ADVERTISEMENT

Am o relație care poate trece peste multe piedici și asta este foarte important”, a declarat actrița, pentru seriesturkish.com.

ADVERTISEMENT