Life

Cine este iubitul actriței Sinem Unsal, cea care o interpretează pe Nazli în Doctorul minune. Bărbatul este și el un cunoscut actor

Cine este iubitul actriței Sinem Unsal. Bărbatul cu care aceasta se iubește este acotr la rândul său, iar fanii speră să aibă loc o căsătorie cât mai curând.
20.11.2021 | 22:36
Cine este iubitul actritei Sinem Unsal cea care o interpreteaza pe Nazli in Doctorul minune Barbatul este si el un cunoscut actor
Cine este iubitul actriței Sinem Unsal, cea care o interpretează pe Nazli în Doctorul minune. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sinem Ünsal, îndrăgita actriță din serialul Doctorul minune, este foarte secretoasă în ceea ce privește viața sa amoroasă.

Tocmai pentru că a devenit foarte faimoasă de când joacă în această producție, fanii sunt curioși să afle tot mai multe detalii despre viața sa privată.

ADVERTISEMENT

Astfel, una dintre dorințele cele mai mari ale admiratorilor săi este să știe cu cine se iubește, de fapt, actrița.

Cu cine se iubește actrița care o interpretează pe Nazli în Doctorul minune

Deși mereu foarte discretă, răspunsul la această întrebare este unul care a fost făcut cunoscut.

ADVERTISEMENT

Iubitul lui Sinem Ünsal este la rândul lui un actor, iar el a jucat în mai multe producții de succes, cum ar fi „Filinta” și „Diriliș: Ertugrul”.

Numele iubitului său este Kıvanç Kılıç, iar cei doi se iubesc foarte mult, astfel că fanii se așteaptă chiar și la o căsnicie fastuoasă.

ADVERTISEMENT

Mai mult, frumoasa actriță chiar a comentat despre faptul că ei doi au aceeași profesie și a spus că iubirea lor este complet separată de viața lor profesională și nu stau să analizeze prea mult lucrurile, ci doar se bucură unul de celălalt.

Actrita si iubitul
Sinem Ünsal alături de partenerul ei de viață. Foto: Instagram

Ce a declarat actrița Sinem Unsal despre povestea de iubire pe care o trăiește

„Profesia noastră nu are legătură cu povestea noastră. Ne iubim fără să analizăm lucrurile”, a spus Sinem Ünsal.

ADVERTISEMENT

După ce au fost finalizate filmările de la serialul  Doctorul minune, rol care i-a propulat efectiv cariera actriței Sinem Ünsal, aceasta deja a primit un alt rol foarte important într-o altă producție.

Este vorba despre serialul numit „Elbet Bir Gün” (în traducere “Desigur, într-o zi”). Aceasta îi ascunde iubitului său foarte multe lucruri, inclusiv că îi este frică de  cumnatul ei, Cemil, un om foarte periculos.

„Pregătiți-vă să vedeți o Sinem cum nu ați mai văzut până acum, acest lucru mă entuziasmează foarte mult! Gizem este misterioasă și puternică” , spunea actrița după ce a acceptat noul rol.

Din distribuția acestui film mai fac parte Helin Kandemir, Talha Karcı, Yağmur Özbasmacı și Osman Karakoç, dar și Şebnem Bozoklu.

Pe lângă rolul din Doctorul minune, Sinem Ünsal a mai jucat și în „Fetița mea”, “Femeie în înfruntarea destinului”, „Çoban Yıldızı”, „Dragoste în alb și negru”.

ADVERTISEMENT
Tags: