Life

Cine este iubitul Elenei Matei de la Chefi la cuțite. Cum arată bărbatul pe care-l iubește

Elena Matei se numără printre tinerele aspirante la premiul cel mare de la Chefi la cuțite. Tânăra de 22 de ani nu este singură, așa cum ar fi crezut mulți și are un partener de viață cu care a ales să se afișeze abia acum.
02.06.2021 | 23:08
Cine este iubitul Elenei Matei de la Chefi la cutite Cum arata barbatul pe carel iubeste
Cine este iubitul Elenei Matei de la Chefi la cuțite. Cum arată bărbatul pe care-l iubește. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Concurenta din echipa lui Sorin Bontea s-a afișat alături de bărbatul care i-a furat inima, direct pe rețelele de socializare, unde a publicat o imagine din interiorul mașinii. În poză, frumoasa blondină le oferă urmăritorilor un pupic.

La fel de bine pupicul virtual poate avea mare legătură și cu iubitul ei, care în momentul respectiv pare foarte concentrat la condus. Elena Matei de la Chefi la cuțite este, cu siguranță, fericită și împlinită alături de partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

Elena Matei de la Chefi la cuțite nu este singură. Cine este iubitul tinerei

Cel mai dezamăgit de povestea de dragoste trăită în momentul de față de Elena Matei ar putea fi Rikito, care i-a spus de nenumărate ori că o place. Colegul tinerei o simpatizează foarte mult pe concurenta originară din Ploiești, acolo unde și lucrează la un restaurant.

Deși este pasionată de arta culinară și de tot ce înseamnă bucătărie, fata este studentă la Universitatea Politehnică din București. Participanta din echipa verde a mărturisit că a ales această meserie de nevoie pentru că a rămas singură de la o vârstă foarte fragedă.

ADVERTISEMENT

Elena Matei visează să-i întreacă pe bărbați, mărturisind în audițiile de la Chefi la cuțite că îi place atunci când vede oamenii fericiți care pleacă din restaurantul din Ploiești.

„Îmi doresc să îi întrec pe bărbați, adică să întrec ideea asta că femeile nu pot, că nu fac față. Cred că doar nu au întâlnit femeile care trebuie.

ADVERTISEMENT

Lucrez ca bucătar la un restaurant din Ploiești și îmi place să îi văd pe oameni mâncând fericiți din rețetele mele”, a mărturisit concurenta lui Sorin Bontea, care s-a prezentat în preselecții cu un desert, potrivit wowbiz.ro.

Elena Matei, concurentă Chefi la cuțite
Elena Matei de la Chefi la cuțite și iubitul. Sursa foto: wowbiz.ro

Elena Matei de la Chefi la cuțite și-a pierdut tatăl. Mama este în străinătate

Din păcate, tânăra de 22 de ani nu a avut o viață tocmai ușoară. Și-a pierdut tatăl într-un accident de motocicletă, moment în care și-a luat viața în propriile mâini. Lucrează de la vârsta de 18 ani, asta pentru că mama sa este plecată din țară de mult.

ADVERTISEMENT

Elena Matei a stat alături de bunică pentru care a luat decizia de a fi puternică și mai ales, stâlpul casei. Acum vrea să demonstreze că are șanse mari să ajungă la marele premiu de la Chefi la cuțite în valoare de 30.000 de euro.

„Tatăl meu nu mai este în viață, a murit acum șapte ani într-un accident de motocicletă. A fost un șoc total pentru mine, am ajuns la spital și nimeni nu voia să îmi spună ce s-a întâmplat. Eram doar cu bunica mea, fiindcă mama lucra în Austria.

Nu știam ce să fac, să plâng, să nu plâng. Am ales să fiu tare pentru mama mea, pentru bunica mea. Am ales să fiu stâlpul familiei. Tatăl meu a fost cel mai bun prieten al meu”, a mai spus tânăra de 22 de ani în emisiunea culinară de la Antena 1.

ADVERTISEMENT