Life

Cine este iubitul Iulianei Pepene, prezentatoarea de la Antena 1. Este un cântăreț de succes de la noi din țară

Cine este iubitul Iulianei Pepene, prezentatoarea de la Antena 1. Bărbatul care o face fericită este un cântăreț de succes de la noi din țară.
10.10.2022 | 07:38
Cine este iubitul Iulianei Pepene prezentatoarea de la Antena 1 Este un cantaret de succes de la noi din tara
Cine este iubitul Iulianei Pepene, prezentatoarea de la Antena 1. Foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Iuliana Pepene și iubitul ei au fost văzuți împreună, fiind foarte zâmbitori. Dar cine este bărbatul care o face fericită?

Cine este iubitul Iulianei Pepene, prezentatoarea de la Antena 1. Este celebru

Iubitul prezentatoarei de la Antena este un cântăreț de succes de la noi din țară, pe numele său Bogdan Petre Pop, cunoscut publicului mai degrabă sub numele de Peter Pop.

ADVERTISEMENT

Iuliana Pepene și iubitul ei au profitat de weekend și au ieșit împreună în oraș, la o terasă din Capitală, și nu s-au ferit deloc de gesturile tandre. Și-au zâmbit, s-au sărutat și s-au bucurat minute în șir unul de compania celuilalt, arată Spynews.

După ce au povestit și au râs împreună, prezentatoarea s-a mutat pe canapea lângă iubitul ei, cu care a început să se afișeze din ce în ce mai des. La plecare, ea este cea care a condus mașina.

ADVERTISEMENT

Dovezile privind relația lor stau și pe rețelele de socializare, unde vedeta a scris cu un ruj „Te iubesc”, pe o oglindă.

Peter Pop, scandal cu Smiley

Peter Pop a avut o melodie de succes cu Lora, Singuri în doi, după ce a semnat cu Ha Ha Ha Production, casa de discuri a lui Smiley.

ADVERTISEMENT

Dar lucrurile nu au mers deloc așa cum s-ar fi așteptat cântărețul, pentru că Smiley nu i-a acordat deloc sprijinul de care avea nevoie ca artist debutant. Dar Peter Pop nu este singurul care nu mai are o relație apropiată cu Smiley, aceeași situație fiind și pentru Alex Velea, cu care era bun prieten.

Mama lui Peter Pop a fost cea care l-a rugat pe Smiley să îl asculte pe fiul ei talentat la muzică, iar după o audiție, el a semnat un contract.

ADVERTISEMENT

„Smiley este vecin cu mine, iar mama mea, știind că sunt foarte pasionat de muzică, l-a abordat și l-a rugat să mă asculte. Andrei a acceptat și când am susținut prima audiție, el și Șerban Cazan au spus că am un timbru vocal unic în România.

A fost o surpriză plăcută și am semnat un contract. Din păcate, colaborarea noastră nu a mers așa cum îmi doream, cei de la Hahaha neinplicându-se în evoluția mea.

Practic, a trebuit sa fac totul singur, ceea ce este foarte greu pentru un artist debutant”, a spus Peter Pop la Gold FM.

ADVERTISEMENT