Life

Cine este Iulia Pârlea, colega lui Pavel Bartoș din live-urile de la Vocea României. Mesajul prezentatoarei

Emoții mari la Vocea României vineri seară. Astăzi încep live-urile show-ului, iar atât concurenții cât și jurații vor avea parte de mari surprize.
09.12.2022 | 21:07
Cine este Iulia Parlea colega lui Pavel Bartos din liveurile de la Vocea Romaniei Mesajul prezentatoarei
Cine este Iulia Pârlea, colega lui Pavel Bartoș din live-urile de la Vocea României. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

12 concurenți au reușit să ajungă în etapa live-urilor de la Vocea României, iar fiecare dintre ei are planuri ambițioase.

Cine sunt concurenții care intră în live-urile de la Vocea României

Au rămas doar cei mai buni în competiție, iar încă nu știm cine va ajunge acasă cu premierul de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Din echipa lui Denis Roabeș îi vom vedea în live-urile de la Vocea României pe Anastasia Budeșteanu, Teodore Debu și Kam, în timp ce din echipa Irinei Rimes fac parte Andra Botez, Rianna Rusu și Theo Rusu.

Smiley și Theo Rose, care a ajuns să fie emoționată până la lacrimi într-un moment recent, intră în live-urile de la Vocea României cu Vlad Nicolici, Winael Baldus și  Eduard Stoica, iar Tudor Chirilă cu Valeria Marcu, Iulian Nunucă, Ioana Vecerdea.

ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș este și el extrem de emoționant de ce îi așteaptă pe concurenți în această seară. Prezentatorul tv a dezvăluit că a tras cu ochiul la repetiții și a văzut momente fabuloase, așa că asta vor vedea și telespectatorii vineri seară.

”În live-uri, vom avea parte de multă tensiune și foarte multă emoție. Este o etapă așteptată, mai ales de concurenții care-și doresc cu ardoare să fie Vocea României.

ADVERTISEMENT

I-am văzut la repetiții, au pregătit momente fabuloase, iar antrenorii sunt alături de ei la fiecare pas”, a dezvăluit el.

De această dată însă, Pavel Bartos nu va mai fi singur. Alături de el este și Iulia Pârlea, pe care am mai văzut-o și în emisiunea specială de la Pro Tv ”Generații de distracții”, alături de Horia Brenciu.

ADVERTISEMENT

Cine este Iulia Pârlea, colega lui Pavel Bartoș din live-urile de la Vocea României

Iulia Pârlea are o experiență largă în televiziune. Are 36 de ani și a prezentat știrile de sport. Totodată, recent, ea a prezentat știrile și la Aleph News, iar mai nou, colaborează cu cei e la Pro Tv.

Numele ei este cunoscut publicului larg și după relația pe care a avut-o cu fostul selecționer al României, Alex Pițurcă. Acesta la rândul său a format un cuplu și cu Cristina Ich, de care s-a despărțit recent.

Despre live-urile de la Vocea României, Iulia Pârlea spune că acestea sunt cu siguranță cele mai așteptate.

Telespectatorii vor vedea în această seară un val de emoții, iar Iulia Pârlea este pregătită să susțină fiecare concurent în parte.

”Cred că live-urile sunt cele mai așteptate, emoțiile sunt mult mai intense și concurenții mai aproape de a afla cine va fi Vocea României.

Sunt tare fericită să fac parte din echipă și să pot fi alături de acești oameni minunați care dau totul pe scenă. O să vă țin la curent cu tot ce se întâmplă în camera „CEC-in’ și… nu uitați să votați!”,  a spus Iulia Pârlea.

ADVERTISEMENT