News

Cine este Izabela Stress, tânăra din România care face 50 de mii de euro pe lună din YouTube

01.10.2020 | 12:07
Izabalea Stress a strâns o avere de câteva milioane din clipuri cu smile. Sursa foto - captură youtube
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune cine este Izabela Stress, tânăra din România care face 50 de mii de euro pe lună din YouTube! Vloggerița are unul dintre cele mai urmărite canale la ora actuală. Se laudă cu aproape 9 milioane de abonați, dar și cu încasări care te lasă fără cuvinte.

Fata din Suceava a avut o idee de zile mari, o idee pe care nu a ezitat să o pună în practică. Aceasta s-a filmat în timp ce modelează celebrul „slime” în tot felul de figurine, de diferite culori.

ADVERTISEMENT

Evident, pentru cei care nu au copii mici sau pentru cei care au ratat dintr-un motiv sau altul fenomenul, vă spunem că „slime” înseamnă, de fapt, o plastilină sau o gelatină mai compactă. Este numită și „pasta antistress”, una care ține copiii ocupați și chiar adulții.

Izabela Stress, o tânăra din România, adevărat fenomen pe YouTube!

Izabela a înțeles că poate să facă o adevărată afacere dacă se apucă să-i învețe pe ceilalți cum să modeleze această pastă. Zic și făcut, dar mai ales încasat. Pentru că, deși pare greu de crezut, pe unul dintre cele două canale ale sale de YouTube, Izabela Stress are nu mai puțin de 8,69 de milioane de abonați. Da, ați citit bine. Vorbim despre milioane de abonați.

ADVERTISEMENT

Și ca totul să fie perfect, unul dintre filmulețele acesteia a ajuns la 808 milioane de vizualizări. Adică 808 milioane de oameni, de ip-uri diferite au urmărit clipul filmat de suceveancă. Nu e de mirare având în vedere că în total are mai bine de 3 miliarde de vizualizări.

Discutăm despre un record absolut în România! Și pe celălalt cont pe care îl deține, Izabeloi, aceasta are 2.77 milioane de abonați și se apropie de un miliard de vizualizări.

ADVERTISEMENT

Toate aceste click-uri pe care suceveanca le atrage cu o ușurință de invidiat, înseamnă bani. Bani mulți, bani cu nemiluita. Pentru că, judecând după ultimele statistici ale YouTube-ului, la 10 milioane de vizualizări pe zi, se pare că venitul estimat lunar este de 50.000 de dolari.

Puțin peste 8 milioane de dolari ar fi câștigat în total tânăra, bani ce vin de pe urma reclamelor integrate în filmulețele pe care aceasta le produce. Adică în clipuri în care suceveanca își învață abonații cum să se joace cu gelatina colorată.

ADVERTISEMENT

Interesant este că banii pe care îi câștigă lunar ar putea crește chiar şi cu câteva sute de mii de euro, în funcţie de ţările utilizatorilor care se uită la filmuleţele ei şi de câţi dintre ei aleg să și intre pe reclamele care le sunt propuse.

ADVERTISEMENT
Tags: