Life

Cine este Jasmina Obradov, blonda care l-a cucerit pe Cătălin Scărlătescu la Chefi la Cuțite. Imagini senzaționale în costum de baie

23.03.2021 | 22:37
Cine este Jasmina Obradov blonda care la cucerit pe Catalin Scarlatescu la Chefi la Cutite Imagini senzationale in costum de baie
Cine este Jasmina Obradov, blonda care l-a cucerit pe Cătălin Scărlătescu la Chefi la Cuțite. Imagini senzaționale în costum de baie. Sursa foto: capturi Antena 1/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu a avut parte de o surpriză de proporții la „Chefi la Cuțite” în ediția de luni seară, după ce Jasmina Obradov l-a cucerit cu apariția ei de senzație. Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au ridicat de la masa juriului pentru a-i permite colegului lor să schimbe câteva cuvinte cu frumoasa blondină. 

Jasmina Obradov are un trup de invidiat, după cum se poate observa și în imaginile din această seară, pentru că tână ra a ales un decolteu destul de generos. În plus, blondina arată foarte bine în costum de baie și nu ezită să-și pună formele în evidență pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Atunci când Jasmina a apărut în fața juraților, chef Scărlătescu a rămas fără cuvinte, iar colegii lui și-au dat seama că cei doi se cunosc de dinainte. Tânăra a afirmat acest lucru și le-a dezvăluit chefilor că s-au întâlnit la un eveniment culinar din Timișoara.

Cine este Jasmina Obradov, blonda care l-a cucerit pe Cătălin Scărlătescu la Chefi la Cuțite. Imagini senzaționale în costum de baie

„Băi, e o tensiune ciudată aici la noi. Acum pe bune, e o tensiune ciudată rău de tot aici. Nu a fost niciodată așa ceva. E o fâstâceală în toată povestea asta. Ia rezolvați-vă voi problema asta.”, a spus Florin Dumitrescu înainte de a părăsi masa juraților alături de Sorin Bontea. 

ADVERTISEMENT

Preparatul Jasminei a primit două cuțite din partea chefilor și are șansa de a merge mai departe în competiție. Tânăra a gătit un piept de rață cu piure de mascarpone sos de smochine, un fel de mâncare ce i-a dat gata pe chefi.

Jasmina Obradov este jurist de profesie și a avut o afacere cu cafea, însă a fost afectată de pandemie și acum gătește doar pentru prieteni și familie. Tânăra are un trup de zeiță, așa cum se poate vedea din imaginile postate pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Jasmina Obradov, Chefi la Cuțite
Jasmina Obradov, concurenta care l-a impresionat pe Cătălin Scărlătescu la Chefi la Cuțite. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
Jasmina Obradov, concurenta care l-a impresionat pe Cătălin Scărlătescu la Chefi la Cuțite
Jasmina Obradov, concurenta care l-a impresionat pe Cătălin Scărlătescu la Chefi la Cuțite. Sursa foto: Antena 1

„Așa fâstâcit nu te-am simțit niciodată, e prima oară când ești fâstâcit de-a dreptul”, a ținut chef Dumitrescu să-i transmită colegului său.

În ediția de luni seară, cei trei chefi s-au luptat pentru o amuletă diferită față de restul, cu ajutorul căreia câștigătorul poate combina oricare două amulete ale celorlalți jurați pentru a construi una supremă. Antrepenoarea Ioana Romanescu, care este și cake designer, i-a jurizat pe cei trei chefi.

ADVERTISEMENT

„Chefi la Cuțite” poate fi urmărit în fiecare duminică de la ora 20:00, dar și lunea și marțea de la 20:30. Show-ul culinar de la Antena 1 vine cu surprize la fiecare ediție, iar concurenții se luptă să primească cuțite de la cei trei jurați.

ADVERTISEMENT