Simona Halep

Cine este jucătoarea de top alături de care Simona Halep se antrenează la fiecare turneu: “Ne simţim bine împreună!”

24.05.2019 | 14:50
Cine este jucatoarea de top alaturi de care Simona Halep se antreneaza la fiecare turneu Ne simtim bine impreuna

Simona Halep a dezvăluit cine este jucătoarea de top alături de care se antrenează la fiecare turneu la care cele două participă. Este vorba de Karolina Pliskova, cehoaica aflată în acest moment pe poziţia numărul 2 a clasamentului mondial WTA. 

Cine este jucătoarea de top alături de care Simona Halep se antrenează la fiecare turneu. “E mereu o plăcere!”

“Eu încerc să mă bucur de tenis exact ca un copil. Mi-am dorit atât de mult să câştig un turneu de Mare Şlem încât acum, că am reuşit, încerc doar să mă bucur şi să mă distrez cât mai mult în timp ce joc. Mă antrenez bine…dacă mă întrebaţi cu cine mă antrenez des dintre jucătoarele de top, pot spune un nume, Karolina Pliskova. Ne antrenăm împreună la fiecare turneu, şi azi (n.r. vineri) şi mâine (sâmbătă) mă antrenez cu ea. Ne simţim bine împreună”, a spus Halep.

Simona Halep a vorbit despre jucătoarea alături de care se antrenează la fiecare turneu, iar cehoaica Pliskova a confirmat acest lucru. Numărul doi mondial a explicat de ce îi face plăcere să se pregătească în compania româncei.

“Ne relaxăm împreună, e mereu o garanţie că vom avea un antrenament reuşit, pentru că, pe lângă faptul că joacă relaxat, ea este şi o luptătoare şi îmi place stilul ei. Iar apoi putem să vorbim şi despre alte lucruri, nu doar despre tenis. E mereu o plăcere să ne antrenăm împreună”, a fost declaraţia Pliskovei despre Simona.

Halep o vede favorită pe Pliskova la câştigarea Roland Garros!

Halep, de altfel, a şi nominalizat-o pe cehoaică drept una din principalele favorite la câştigarea Roland Garros din acest sezon. Simona a mai rostit încă un nume, acela al sportivei care a învins-o în finala de la Madrid. “Cred că Pliskova este într-o formă excelentă şi poate emite pretenţii la câştigarea turneului. De asemenea, Kiki Bertens are o şansă bună”, a declarat numărul 3 mondial atunci când a fost întrebată despre cine ar putea să fie favorită, în opinia ei, la câştigarea Open-ului Franţei.

Simona Halep a reuşit să câştige ultimul meci pe care l-a disputat în compania partenerei ei preferate de antrenament, Karolina Pliskova. S-a întâmplat în sferturile de finală ale Cupei Federaţiei, acolo unde România a reuşit să treacă de Cehia la Ostrava, cu scorul de 3-2. Punctele echipei noastre au fost aduse atunci Halep, care le-a învins pe Pliskova şi pe Siniakova, iar cel decisiv a venit de la dublul Monica Niculescu-Irina Begu.