Life

Cine este Karolina Bielawska, tânăra din Polonia desemnată Miss World. Ce gest a făcut pentru refugiații ucraineni

O tânără din Polonia a fost desemnată Miss World 2021, în cadrul evenimentului fastuos organizat în San Juan, capitala statului Puerto Rica. Karolina Bielawska a transmis un mesaj de solidaritate față de ucraineni.
18.03.2022 | 11:28
Karolina Bielawska, desemnată Miss World 2021. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Karolina Bielawska este oficial cea mai frumoasă femeie din lume. Competiția Miss World 2021, ținută în 2022 din cauza unei amânări impuse de pandemia de coronavirus, a fost una grandioasă, San Juan devenind capitala celor mai atractive femei de pe planetă.

Karolina Bielawska, desemnată Miss World 2021

Blondina i-a cucerit pe jurați și a reușit să le detroneze pe toate fetele înscrise în acest concurs, care a ajuns la cea de-a 70-a ediție. Pe locul al doilea a fost Shree Saini din Statele Unite, urmată de Olivia Yace, reprezentanta Coastei de Fildeș.

ADVERTISEMENT

La doar 23 de ani, Karolina a devenit succesoarea coroanei câștigate în 2019 de jamaicana Toni-Ann Singh. Concursul nu s-a mai ținut în anul 2020, fiind anulat ca mai toate competițiile importante din cauza COVID-19. Și ediția din 2021 a fost amânată cu câteva luni, show-ul având loc în cele din urmă joi, pe 17 martie 2022.

Karolina a ținut să transmită un mesaj de mulțumire pentru faptul că a obținut mult râvnitul titlu. „Nu pot să cred că am devenit a doua Miss World din istoria Poloniei. Sunt foarte fericită că aduc această coroană în țara mea. Nu am cuvinte să pot mulțumi pentru oportunitatea care mi s-a oferit. Luptă pentru visele tale până la capăt. Ele devin realitate!”, este mesajul transmis de Bielawska pe Instagram.

ADVERTISEMENT

În cadrul show-ului, atât Karolina cât și restul organizatorilor și participantelor și-au exprimat îndurerarea cu privire la situația prin care trece Ucraina. Și-a exprimat solidaritatea față de poporul ucrainean invadat din 24 februarie încoace de Federația Rusă.

Karolina lucrează ca model de ceva vreme, iar marea ei dorință este ca la un moment dat să devină prezentatoare de televiziune sau life coach. Pe lângă cariera în modă, fata a urmat și o facultate, fiind licențiată în administrarea afacerilor, iar acum urmează un master tot în domeniul marketingului.

ADVERTISEMENT

Poloneza, implicată în ajutorarea ucrainenilor fără adăpost

Karolina are și o serie de pasiuni care nu au legătură cu modelling-ul, dar care au ajutat-o să fie într-o formă de invidiat. În timpul liber, acesteia îi place să înoate. De asemenea, este o mare fană a tenisului. Pe lângă aceste sporturi, este înnebunită după călătorit.

Bielawska s-a implicat de-a lungul anilor și în acțiuni umanitare. De când a început criza refugiaților ucraineni, tânăra a fost alături de aceștia cu organizația pe care o are.

ADVERTISEMENT

Proiectul ei personal, „Zupa na pietrynie” (n.r.: în traducere: Frumusețe cu un scop) este dedicat persoanelor fără adăpost care se află în situații de criză, cum este cazul acum în ceea ce îi privește pe refugiați.

ADVERTISEMENT