Life

Cine este Keed de la Chefi la Cuțite, din echipa lui Florin Dumitrescu. A lansat “imnul” emisiunii

06.05.2021 | 13:52
Cine este Keed de la Chefi la Cutite din echipa lui Florin Dumitrescu A lansat imnul emisiunii
Cine este Keed de la Chefi la cutite. Sursa foto Facebook Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Multă lume s-a întrebat cine este, de fapt, Keed de la Chefi la Cuțite. Tânărul a intrat în echipa lui Florin Dumitrescu și este cunoscut ca artist, mai ales în mediul online. A decis să participe în competiția culinară de la Antena 1 pentru că era deja un fan înrăit al emisiunii.

Pasiunea lui Keed pentru bucătărie a început dintr-o nevoie: se săturase să mănânce doar sandvișuri. Apoi a îndrăgit show-ul Chefi la Cuțite și a prins curajul de a se înscrie în sezonul 9.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima dată când Florin Dumitrescu are amatori în echipă. Anul trecut, Claudia și Kani au ajuns chiar până aproape de etapele finale ale sezonului 8 Chefi la Cuțite, impresionând cu determinarea lor.

Cine este Keed de la Chefi la Cuțite 2021. A intrat în echipa lui Florin Dumitrescu

David Ioniță, căci acesta este numele lui real, este trapper în trupa Șatra B.E.N.Z. A copilărit în Călărași, dar acum locuiește în București. A fost pasionat de mic copil de muzică, dar a cunoscut succesul abia la vârsta de 27 de ani.

ADVERTISEMENT

 „Prima piesă am făcut-o pe la 16 ani. Am schimbat fața industriei muzicale românești. Fără nicio modestie. Nu aveam ce să fac în Călărași cu viața mea, am plecat prin străinătate, am băgat ziare în Danemarca și în Anglia am vândut cosmetice.

Am venit, am stat un pe acasă, un an și jumătate, în tot timpul ăsta am făcut muzică, însă niciodată n-am vrut să mă dedic acestui domeniu. Am plecat în Anglia de vreo trei ori pe parcursul a doi ani.

ADVERTISEMENT

M-au dat afară de trei ori. A treia oară am zis gata nu mai pot, mă duc să fac muzică”, a declarat Keed, conform Wowbiz.

Tot el a postat pe Youtube și o melodie despre Chefi la Cuțite, iar fanii au cerut imediat ca Antena 1 să folosească această piesă ca un “imn” al emisiunii culinare.

ADVERTISEMENT

Cum a trecut David Ioniță de preselecții

El s-a prezentat cu o rețetă pe care a descris-o drept „vită și tăieței, cu draci pe ei”. A primit două cuțite, de la Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. A ajuns în bootcamp, acolo unde s-a descurcat suficient de bine încât să primească tunica albastră.

„Am făcut rețeta asta de 4 ori. Sunt obișnuit să merg în cântări și fiind perioada asta nu am putut să fac asta. M-am simțit puțin sufocat și am decis să fac lucruri care să-mi dea vibrații. Îmi place să gătesc. E a treia sau a patra oară când am vrut să vin. Mi-a fost frică de faptul că nu o să trec mai departe”, a mărturisit concurentul.

ADVERTISEMENT