Life

Cine este Lady Sophie Windsor, actrița din Familia Regală Britanică. În ce serial celebru a jucat

Lady Sophie Windsor este actrița din Familia Regală Britanică. Aceasta chiar a jucat într-un serial foarte celebru, alături de Ashton Kutcher. Iată de ce nu a fost nevoită să renunțe la actorie.
11.07.2022 | 22:47
Cine este Lady Sophie Windsor actrita din Familia Regala Britanica In ce serial celebru a jucat
Cine este Lady Sophie Windsor, actrița din Familia Regală Britanică. foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Lady Sophie Windsor este cealaltă actriță din Familia Regală Britanică, pe lângă Meghan Markle. Iată de ce aceasta nu a fost nevoită să renunțe la actorie, așa cum s-a întâmplat în cazul soției lui Harry.

În ce serial celebru a jucat Lady Sophie Windsor

Sophie Winkleman este o membră a Familiei Regale Britanice, iar ea dobândit titlul de „Lady” după ce s-a căsătorit cu Lordul Frederick Windsor.

ADVERTISEMENT

Lordul Frederick Windsor este fiul Prințului Michael de Kent – vărul Reginei Elisabeta a II-a- și al Prințesei de Kent, fiind al 53-lea în succesiunea la tronul Marii Britanii.

Lady Sophie Windsor este actriță, iar ea a jucat într-un serial celebru, în care a fost colegă de platou cu faimosul actor Ashton Kutcher. Serialul în care a jucat a fost  „Doi bărbați și jumătate”.

ADVERTISEMENT

De ce Lady Sophie Windsor nu a fost nevoită să renunțe la actorie, ca Meghan Markle. Ce spune despre ducesă

Despre ducesa de Sussex, Lady Sophie Windsor nu a avut prea multe de spus, ci doar a declarat că nu a ajuns să o cunoască atât de bine pe Meghan.

„Nu m-am apropiat prea mult de ea încât s-o cunosc mai bine”, a spus actrița britanică.

Dacă Meghan Markle, soția Prințului Harry a avut critici la adresa Familiei Regale, nu același lucru se poate spune despre Lady Sophie Windsor, care a avut numai laude la adresa membrilor ei.

ADVERTISEMENT

„Regina a fost minunată, Prințul Charles a fost minunat, Prințul William a fost raiul pe Pământ. N-ar fi comentat niciodată dacă aș fi vrut să joc un rol mai deocheat. Toată lumea a avut grijă de mine”, a mai spus Lady Sophie Windsor.

Frederick Windsor și Sophie Winkleman s-au căsătorit în anul 2009, iar ceremonia a avut loc la reședința regală Hampton Court din Londra. Lady Sophie Windsor are doi copii împreună cu soțul ei.

ADVERTISEMENT
Tags: