News

Cine este Lidia Fecioru, invitat permanent la Adevăruri Ascunse, pe Antena 3

04.05.2019 | 18:35
Cine este Lidia Fecioru Sursă foto: facebook.com

Lidia Fecioru, invitat permanent la emisiunea ”Adevăruri ascunse”, difuzată pe Antena 3, este un bioenergoterapeut care prezintă sâmbătă de sâmbătă rubrica ”Leacul Zilei”, unde vine cu diferite tratamente naturiste pentru a scăpa de boli, tensiune, supărări, emoții sau insomnii.

Cine este Lidia Fecioru, invitat permanent al emisiunii ”Adevăruri ascunse”, difuzate pe Antena 3

Activitatea Lidiei Fecioru se axează pe terapia cu bioenergie, care se adresează atât oamenilor sănătoși, în scop profilactiv, pentru înlăturarea oboselii, stresului, prevenirea îmbolnăvirilor, dar și celor care suferă de diferse afecțiuni, în scop curativ, bioenergia fiind cea care accelerează vindecarea în afecțiuni multiple. Despre munca ei, expertul spune că cei care merg spre acest tip de tratament au speranța că orice este vindecabil, lucru care este fals.

„Mulți mă întreabă dacă se vindecă. Le spun ‘dvs. nici nu știți ce aveți și mă întrebați pe mine dacă se vindecă. Eu nu pot să vă răspund la chestia asta’. Oamenii trebuie să înțeleagă că bioterapia ține de terapia cu energie umană. Transformăm energia omului în energie pozitivă. Bioenergia recționează excepțional pe funcționalitate. Să spunem că există un nodul tiroidian, tiroida funcționează anapoda. (…) Bioterapia funcționează perfect la chestia asta”, lămurește Lidia Fecioru.

Cine este Lidia Fecioru, invitat permanent la Adevăruri Ascunse, pe Antena 3
Expertul este unul dintre cei mai cunoscuți și redutabili bioenergoterapeuți
Sursă foto: facebook.com

”Energiile toate sunt vindecătoare pentru că sunt vii”

Cât despre locul de unde vin energiile vindecătoare, bioenergeticianul spune că vin din interior, de unde se deduce că ele provin chiar din interiorul nostru. „Energiile toate sunt vindecătoare pentru că sunt energii vii, toată lumea le posedă, unii mai mult, alții mai puțin, unii pot avea posibilitatea să se reîncarce în timp ce dau această energie și să o transforme în energie vindecătoare.

Ea se transformă doar transformând-o tu ca bioterapeut sau bioenergitician. Bioenergia nu va înlocui niciodată un bloc de operații, ea ține foarte mult de modificarea funcționalității, deci un organ aflat în disfuncție, cum e tiroida, dacă este hipo, dacă este hiper, daca începe să facă noduli, dacă se dereglează – toate acestea se reglează făcând tratatament pentru tiroidă”, a explicat Lidia Fecioru.