Life
notix pixel id

Cine este Liviu Mihalca de la Survivor România 2022. Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi

Cine este Liviu Mihalca de la Survivor România 2022. Concurentul face parte din echipa Războinicilor în cel de-al treilea sezon al reality show-ului de la Pro TV.
13.01.2022 | 18:30
Cine este Liviu Mihalca de la Survivor România 2022. Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi
Cine este Liviu Mihalca de la Survivor România 2022. Ce profesie are tânărul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Liviu Mihalca face parte din echipa Războinicilor la Survivor România 2022. Telespectatorii îl vor putea urmări începând de duminică seară, 16 ianuarie, la Pro TV.

După săptămâni în care s-au antrenat intens, concurenții sezonului trei al reality show-ului sunt pregătiți de provocările care îi așteaptă în Republica Dominicană.

12 Faimoși și 12 Războinici vor lupta pentru supraviețuire. În afară de probele sportive și de îndemânare pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit, pe concurenți îi așteaptă și condiții grele de supraviețuire în junglă.

ADVERTISEMENT

Cine este Liviu Mihalca de la Survivor România 2022

Liviu Mihalca de la Survivor România 2022 face parte din echipa Războinicilor și va lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro.

Concurentul are 22 de ani, iar din 2017 formează un cuplu cu Raluca, așa cum reiese din informațiile postate pe profilul de Facebook. Tânărul postează des imagini cu partenera sa pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Este dansator profesionist și postează regulat imagini de la antrenamente sau de la spectacolele la care participă. Este pasionat mai ales de dansul popular.

Din echipa albastră mai fac parte Alexandra Duli (manager), Elena Matei (bucătar), Relu Pănescu (antreprenor), Ionuț Popa (antrenor personal), Alex Delea (barman), Ana Dobrovie (dansatoare), Blaze (vlogger), Angela Forero (medic veterinar), Ștefania Ștefan (online streamer) și Ramona Crăciunescu (curier).

ADVERTISEMENT

Elena Matei a participat la sezonul 9 al show-ului culinar Chefi la Cuțite, ajungând până în finală. Blondina este pregătită de o nouă provocare și s-a înscris la Survivor România pentru a-și testa limitele.

Și vloggerul Blaze face parte din echipa Războinicilor. Concurentul a mai participat și la Mireasa anul trecut.

ADVERTISEMENT

Sezonul 3 Survivor România va fi difuzat la Pro TV începând cu data de 16 ianuarie. Daniel Pavel este cel care prezintă show-ul și în acest sezon și așteaptă cu nerăbdare să le transmită celor de acasă emoțiile prin care trec Faimoșii și Războinicii.

“Eu cred că m-am născut pentru Survivor, m-am născut să aduc emoția asta, să fiu brokerul emoțiilor pentru publicul de acasă și pentru concurenții de acolo.

ADVERTISEMENT

Cred că reușesc să mă pun în pielea lor atât de mult încât să pot să transmit emoția, adrenalina, nebunia… Cred că mă reprezintă! Am un match de 90%.”, a declarat Daniel Pavel pentru Pro TV Plus.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri