Life

Cine este Lorelei Bratu, concurentă la Asia Express 4. Cu ce se ocupă tânăra

Cine este Lorelei Bratu, concurentă la sezonul 4 Asia Express, care va face echipă cu Mihai Zarug?
20.05.2021 | 16:03
Cine este Lorelei Bratu concurenta la Asia Express 4 Cu ce se ocupa tanara
Cine este Lorelei Bratu, concurentă la Asia Express 4. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Lorelei Bratu va face echipă cu Mihai Zarug în cel mai nou sezon Asia Express. Dar cine este, de fapt, noua concurentă?

Deși nu este cunoscută pe micile ecrane, șatena este foarte urmărită pe rețelele sociale și are succes în mediul online. Lorelei Bratu este un cunoscut model și o adevărată inspirație pentru femei, care se luptă cu complexe din cauza greutății.

ADVERTISEMENT

Cine este Lorelei Bratu, concurentă la Asia Express 4

Lorelei Bratu va putea fi văzută în Asia Express 4, alături de designerul vestimentar Mihai Zarug. Chiar dacă nu apare la televizor, Lorelei este foarte activă pe rețelele sociale și le învață pe femei să se iubească așa cum sunt și să-și accepte defectele.

În vârstă de 31 de ani, Lorelei Bratu este cel mai cunoscut model plus-size din România. Tânăra vrea să le demonstreze oamenilor că frumusețea nu are legătură cu înălțimea sau greutatea.

ADVERTISEMENT
Lorelei Bratu
Lorelei Bratu va participa la Asia Express. Sursa foto: Instagram

Șatena a fost încântată de această provocare și știe că va fi greu, dar va trata aventura cu mult umor.

„În general, iau viața cu tot ce e mai bun în ea, aşa că am răspuns instant ‘da’ la o vacanţă prelungită pe banii altora.

ADVERTISEMENT

Mă aştept să fie cu hohote de râs şi înfiorător de greu, dar hei, m-am antrenat toată viaţa să caut şi să găsesc soluţii pentru orice situație.

Altfel, mă bazez pe tehnicile mele avansate de seducţie şi pe ambulanţa de pe traseu. De vis va fi!”, a declarat Lorelei Bratu.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lorelei Bratu (@loreleibratu)

Atât Lorelei, cât și Mihai Zarug au fost încântați să accepte provocarea Asia Express și sunt nerăbdători să trăiască cea mai mare aventură a vieții lor.

Ce vedete au acceptat provocarea Asia Express

Printre vedetele care au bătut palma cu producătorii celui mai dur reality show se numără și alte nume cunoscute din showbiz.

La începutul lunii mai, sursele FANATIK au aflat că Alexandra Ungureanu va merge alături de mama ei, Anca, la Asia Express, sezonul patru. Cele două se înțeleg foarte bine și au o relație specială.

Lidia Buble merge alături de sora ei, Estera, ambele fiind pregătite să facă față provocărilor care le așteaptă. Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, formează altă pereche care își va încerca norocul pe Drumul Împăraților.

Adriana Trandafir va merge alături de fiica ei, Maria Speranța, și consideră că aceasta va fi cea mai mare provocare din viața ei.

După retragerea de la Pro TV, Mihai Petre este dispus să încerce o nouă experiență alături de soția lui, Elwira, cu care va face echipă în show-ul de la Antena 1.

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, se vor bucura de această aventură, dar și echipele Emi – Cuza (Noaptea Târziu) și Connect-R – Shift.

Irina Fodor se află la cârma emisiunii în acest sezon, pentru că Gina Pistol a născut în martie și nu poate lipsi de acasă atât de mult. Alături de Irina vor fi Oase și Marius Damian.

ADVERTISEMENT