News

Cine este Lucian Miu, tânărul român mort în SUA! Acesta a căzut de pe o stâncă şi a decedat la spital

03.08.2019 | 16:43
Cine este Lucian Miu tanarul roman mort in SUA Acesta a cazut de pe o stanca si a decedat la spital
Lucian Miu, tânărul de 21 de ani care a murit în SUA, după un grav accident. Sursa foto: Facebook

Tragedie petrecută recent în Statele Unite ale Americii, după ce un român de doar 21 de ani a murit în urma unui accident extrem de grav. Mai exact, Lucian Miu, pe numele său,  amator de sporturi extreme, făcea escaladă pe o stâncă aflată în apropiere de cascada din Yosemite National Park, California, moment în care a alunecat și s-a prăbușit în gol de la aproximativ șase metri.

Tânărul Lucian Miu a murit într-un accident înfiorător. Prietenii s-au mobilizat pentru repatriere

Potrivit informațiilor furnizate de presa de peste Ocean, tânărul a fost transportat de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. A decedat la scurt timp, din cauza leziunilor severe suferite în urma impactului puternic. Având în vedere că repatrierea din Statele Unite ale Americii implică o serie de costuri greu de suportat, astfel că prietenii au luat atitudine, rugând oamenii să ajute familia în aceste momente cumplite.

Din nefericire, miercuri, 31 iulie, prietenul nostru drag, Lucian Miu s-a stins din viață în urma unui accident lângă cascada din Yosemite National Park, California. Lucian va rîmâne mereu în inimile și gândurile noastre. Prin amintirile făcute împreună va trăi mereu. Sperăm să-și găsească liniștea și pacea oriunde s-ar afla. În urma accidentului și a decesului suferite în SUA, părinții lui Lucian trebuie să plătească costuri de deplasare și repatriere foarte mari. Vă rugăm să ajutați cu orice sumă de bani trimisă în contul iban (RO33RNCB0022138878020001 – Pavel Robert Matei, unchiul lui) Vă mulțumim pentru ajutor! Dumnezeu să-l odihnească”, este mesajul postat pe rețelele de socializare.

Lucian Miu a căzut de pe o stâncă aflată în apropiere de o cunoscută cascadă din SUA. Sursa foto: Facebook
Lucian Miu a căzut de pe o stâncă aflată în apropiere de o cunoscută cascadă din SUA. Sursa foto: Facebook

Cine este Lucian Miu, românul mort în SUA

Fost sportiv de performanță, Lucian Miu a făcut parte din echipa HC Argeș Pitești, din orașul său natal. Ulterior, tânărul de doar 21 de ani s-a alăturat Fundației Compartir, participând în calitate de voluntar la numeroase acțiuni desfășurate de aceasta. Nu a putut, însă, să stea departe de senzațiile extreme, fiind pasionat de astfel de activități încă din copilărie.