Life

Cine este Lucianna Vagneti, războinica de la Survivor 2023. Originară din Brazilia, şi-a întemeiat o familie în România

Cine e și cu ce se ocupă Luciana Vagneti, războinica de la Survivor 2023. Este originară din Brazilia, dar e stabilită în România.
06.01.2023 | 19:45
Cine este Lucianna Vagneti razboinica de la Survivor 2023 Originara din Brazilia sia intemeiat o familie in Romania
Lucianna Vagneti face parte din echipa Războinicilor de la Survivor 2023. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lucianna Vagneti face parte din echipa Războinicilor la Survivor România 2023. Concurenta este originară din Brazilia și este stabilită de ani buni la noi în țară.

Cine este Lucianna Vagneti, războinica de la Survivor 2023

Noul sezon Survivor România va începe la Pro TV peste doar câteva zile. Concurenții din echipa Faimoșilor au fost anunțați încă de la jumătatea lunii trecute, iar acum sunt prezentați și cei care fac parte din echipa Războinicilor.

ADVERTISEMENT

Printre aceștia din urmă se numără și Lucianna Vagneti, care este originară din Brazilia, însă e stabilită în România de 11 ani.

Concurenta locuiește în Ploiești și este căsătorită cu Constantin Vagneti, alături de care are două fetițe.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește cariera, Lucianna este antrenor personal la o sală de fitness din Ploiești, după cum este menționat pe paginile ei de socializare.

Având în vedere faptul că este într-o formă fizică foarte bună, nu va fi o problemă pentru ea să participe la probele sportive din cadrul reality show-ului de supraviețuire de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

“Sunt încântată să anunț că voi fi una dintre concurentele din noul sezon Survivor Romania.

Sunt pregătită pentru a face față provocărilor fizice și mentale care vor veni cu această emisiune și sunt nerăbdătoare să împărtășesc experiența mea cu voi pe Instagram, Facebook și TikTok.

Urmăriți-mă pentru a vedea cum dau totul pe teren și cum învăț să supraviețuiesc în condiții extreme. Va fi o călătorie emoționantă și sper să mă susțineți pe tot parcursul ei!”, a scris Lucianna pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lucianna Vagneti (@lucydobrazil)

De ce se teme Lucianna în Republica Dominicană

Lucianna Vagneti a mărturisit că dorul de casă și de familie poate fi o adevărată provocare în timpul competiției. Concurenta speră că se va putea concentra la probele din cadrul emisiunii și că dorul de cei dragi nu va fi o piedică.

“Trebuie să îmi țin mintea limpede, să nu mă afecteze dorul de casă, de copii… Trebuie să joc bine!

Cu siguranță o să îmi lipsească îmbrățișările copiilor mei, fetelor mele, cuvintele și iubirea soțului meu…

O să îmi lipsească momentele frumoase din familia mea”, a declarat războinica pentru Pro TV.

De asemenea, Lucianna a recunoscut că se teme foarte mult de insecte, care se găsesc în număr mare în jungla din Republica Dominicană.

Sezonul nou Survivor România va începe la Pro TV luni, 9 ianuarie 2023, de la ora 20:30. Emisiunea va fi difuzată de trei ori pe săptămână, și anume lunea, marțea și miercurea. Show-ul va putea fi urmărit la Pro TV, dar și pe VOYO.

ADVERTISEMENT