Life

Cine este Magitot, finalistul Românii au talent. Concurentul a mai participat la show-ul de la Pro TV

Magitot, finalistul de la Românii au talent, i-a impresionat pe cei patru jurați cu numărul său de magie.
26.05.2021 | 23:56
Cine este Magitot finalistul Romanii au talent Concurentul a mai participat la showul de la Pro TV
Cine este Magitot, finalistul Românii au talent. Concurentul a mai participat la show-ul de la Pro TV. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Magitot, finalistul de la Românii au talent, i-a impresionat pe jurați cu numărul său de magie, combinat cu stand-up comedy. Este pentru a doua oară când participă la show-ul de la Pro TV.

Marius Drăguș, așa cum este numele lui real, a participat și acum doi ani la emisiunea fenomen. În 2019, Magitot a câștigat Premiul de Originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Cine este Magitot, finalistul Românii au talent

După ce a participat în 2019 la emisiunea de la Pro TV și i-a plăcut foarte mult, Magitot a decis să-și încerce norocul și în sezonul 11. Acesta a obținut Premiul de Originalitate în sezonul 9, fiind votat de către public.

Marius Drăguș a terminat actoria la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC) și a învățat trucuri de magie la 19 ani.

ADVERTISEMENT

Timp de patru ani, finalistul a stat în preajma lui Matei Retas, de la care a învățat foarte multe lucruri. Acum câțiva ani, actorul a început să cânte la pian, dar a abadonat această pasiune.

„Eu sunt Magitot și am venit să mă înscriu la Românii au Talent. Am mai fost acum doi ani și am luat premiul de originalitate. Mi-a plăcut atât de mult că am vrut să revin”, a spus Magitot la preselecțiile din acest sezon.

ADVERTISEMENT

În 2019, Marius Drăguș a fost ales ca fiind cel mai original concurent, luptând cu Ema Stoian, Elena Gibson și Azeri Brothers pentru cei 10.000 de euro puși în joc.

„A fost o super experienţă şi îmi pare foarte rău că s-a terminat. Sper să mai am ocazia să mă întâlnesc cu această echipă minunată.

ADVERTISEMENT

Le mulţumesc tuturor celor care m-au votat, părinţilor mei, familiei, prietenilor mei. Nu mă aşteptam să câştig, a fost o surpriză, sunt extrem de fericit”, a spus acesta după ce a câștigat.

Finalistul Românii au talent va putea fi văzut vineri, 28 mai, în direct la Pro TV.

Cine sunt finaliștii Românii au talent 2021

Finaliștii show-ului de talente sunt Duo Turkeev, Daria Batschi, Narcisa Ungureanu, Art of Robots, Rareş Trufea, Dean Bowman, Ana Maria Mărgean, GIM, Remi Martin, Filip Cioc şi Magitot.

Narcisa Ungureanu nu a trecut de cele două semifinale, iar jurații au ales să-și folosească wild card-ul pentru ca aceasta să ajungă în finală.

Maria Rădeanu, Duo Turkeev, Art of Robots şi Daria Batschi-Beleca au fost propuși pentru Premiul de Originalitate.

ADVERTISEMENT