News

Cine este mai bine plătit la Antena 1. Mihai Bendeac sau Dan Negru? Vezi salariile celor doi

11.05.2019 | 17:46
Cine este mai bine platit la Antena 1 Mihai Bendeac sau Dan Negru Vezi salariile celor doi

Cine crezi că este mai bine plătit de postul Antena 1? Mihai Bendeac sau Dan Negru? Ei bine, ambii sunt reprezentativi pentru televiziunea Antena 1, însă unul dintre ei are salariul mai mare, probabil și datorită vechimii sale la actualul loc de muncă.

Cine are salariul mai mare? Mihai Bendeac sau Dan Negru?

Dan Negru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune din România, dar și printre cei mai vechi angajați de la Antena1. A venit în Antena în anul 2000 și nu pare dispus să plece foarte curând, mai ales că emisiunile prezentate de el se bucură de un adevărat succes. Negru a prezentat de-a lungul timpului producții de succes precum Ciao Darwin, Te pui cu blondele, Vrei să fii milionar și multe altele. În plus de asta, parcă nu este Revelion, fără Dan Negru.

Este campionul petrecerilor de Revelion! Și nu o face de un an, doi, ci de 18 ani! Iar salariul său este unul pe măsura succesului și ratingului pe care îl aduce pentru Antena 1. În pres a apărut informații care spun că Dan Negru ar primi 135 de mii de euro pe sezon, însă vedeta a negat informația.

Salariul lui Mihai Bendeac este mai mic decat al lui Dan Negru

Mihai Bendeac ar câștiga 7 mii de euro pe lună

„A apărut azi un alt clasament al salariilor în televiziune și m-am văzut pe locul doi după Esca…???. NU! Nu iau 135 mii de euro/sezon, după cum sunt sigur că nici Esca nu ia milionu pe an pe „fluturaș”. Dar dacă e atâta interes înseamnă ca o să fie cool ziua in care o să-mi arăt ”fluturașul” de Revelion” , a scris Dan Negru, într-o postare pe Facebook.

Cealaltă vedetă a Antenei 1, Mihai Bendeac, nu se lasă nici el mai prejos. Are un salariu destul de bun, mai ales ținând cont că suntem, totuși, în România.

Din declarația de avere a tatălui său, actorul câștiga în anul 2017 cel puțin 7 mii de euro pe lună! Cea mai mare parte a banilor i-a transferat sub formă de cadou tatălui său, Dănuț Bendeac. Informația apare în declarația de avere a lui Bendeac Senior, făcută în calitate de inspector la Agenția Domeniilor Statului.

Dănuț Bendeac arăta în declaratia lui de avere, depusă pentru anul 2016, că a primit un cadou de 365.060 lei (peste 81.000 euro) de la fiul său, sumă care provenea din contracte de drepturi de autor. Așadar, Mihai Bendeac câștigă în jur de 7.000 de euro pe lună, în timp ce Dan Negru câștigă 12.500 de euro pe lună, fiind una dintre cel mai bine plătite vedete ale Antenei 1.