Life

Cine este Malinka Zina, concurenta eliminată de Andi Constantin la Burlacul, de la Antena 1

Malinka Zina este concurenta eliminată de Andi Constantin în cadrul ultimei ediții a show-ului matrimonial Burlacul.
19.06.2021 | 15:42
Cine este Malinka Zina concurenta eliminata de Andi Constantin la Burlacul de la Antena 1
Cine este Malinka Zina, concurenta eliminată de Andi Constantin la Burlacul, de la Antena 1. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Andi Constantin a eliminat-o pe Malinka Zina în cadrul ultimei ediții Burlacul de la Antena 1. Cine este tânăra care a părăsit emisiunea?

Burlacul a considerat că el și Malinka nu pot avea o relație de lungă durată, motiv pentru care concurenta a fost eliminată din competiție.

ADVERTISEMENT

Cine este Malinka Zina, concurenta eliminată de Andi Constantin la Burlacul, de la Antena 1

O nouă eliminare în cadrul show-ului Burlacul de la Antena 1. Andi Constantin a decis să o elimine pe Malinka Zina în ediția cu numărul 15.

Tânărul a decis că Malinka nu este femeia potrivită cu care să aibă o relație de lungă durată, motiv pentru care a părăsit show-ul matrimonial.

ADVERTISEMENT

Malinka are 26 de ani și este din Republica Moldova. Lucrează ca agent imobiliar și model, dar predă și lecții de limba rusă, însă hobby-urile ei sunt inedite. Malinka adoră să se dea cu motocicleta și să piloteze avioane de mici dimensiuni.

„Adrenalina mereu unește oamenii!”, spunea Malinka la începutul emisiunii, convinsă că îl va cuceri pe Andi Constantin, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tânăra a spus că poate fi atât feminină și elegantă, dar să practice și activități „de băieți” în timpul liber.

„Sunt la două extreme diferite! Pot să fiu si o lady foarte elegantă, foarte liniștită, dar în același timp fac și foarte multe chestii de băieți.

ADVERTISEMENT

Am o pasiune pentru motoare mașini, avioane. Eu cred că sunt o femeie curcubeu!”, mai spunea fosta concurentă. 

Malinka Zina, eliminată de la Burlacul
Malinka Zina, eliminată de la Burlacul. Sursa foto: Antena 1

Ce i-a spus Andi Constantin concurentei eliminate

Atunci când mai avea un singur trandafir de oferit unei fete, Andi a ales ca floarea să meargă la Simona Bălăceanu. Astfel, drumul Malinkăi către inima burlacului s-a încheiat în cel mai nou episod difuzat al celebrului show.

Andi Constantin a fost sincer cu Malinka și i-a spus că ar putea avea o relație intensă, dar ar dura foarte puțin, iar el vrea să aibă alături o femeie toată viața.

„Mulțumesc pentru tot ce am trăit împreună. Cred că tu ești genul de persoană cu care aș putea avea o relație intensă, de câteva luni, însă nu cred că mă văd pe viață și sincer mi-aș fi dorit să cunosc mai mult din tine”, i-a spus Andi Constantin tinerei.

Malinka nu a fost surprinsă de alegerea burlacului și i-a transmis că speră să-și găsească aleasa inimii și să fie o alegere subiectivă, așa cum simte el.

ADVERTISEMENT