Life

Cine este mama lui Gabi Bădălău. Rodica face acuzații grave la adresa Claudiei Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu a adus-o recent în discuție pe mama fostului soț, Gabi Bădălău, care o vorbește în cei mai urâți termeni deși i-a dăruit doi nepoți.
03.08.2022 | 14:30
Cine este mama lui Gabi Badalau Rodica face acuzatii grave la adresa Claudiei Patrascanu
Cine este Rodica, mama lui Gabi Bădălău. Femeia o jignește urât pe fosta noră, Claudia Pătrășcanu: Sursa foto: Facebook / jurnalgiurgivean.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine este mama omului de afaceri cu care artista este în divorț de 3 ani. Rodica Bădălău face acuzații grave la adresa fostei sale nurori, frumoasa brunetă fiind de părere că femeia îi traumatizează constant pe copiii săi.

Cine este Rodica, mama lui Gabi Bădălău. Femeia o jignește urât pe fosta noră

Claudia Pătrășcanu a postat în urmă cu câteva zile un mesaj prin care susține că mama lui Gabi Bădălău, Rodica, o jignește și o vorbește de rău. În plus, frumoasa brunetă spune că nu este prima oară când se întâmplă acest lucru.

ADVERTISEMENT

„O bunică care îmi traumatizează copiii emoțional și le vorbește urât despre mine, un tată care nu mai are limite și nu mai ține cont de nimic. Dacă ei cred că am ajuns la capătul puterilor se înșală amarnic.

Am doi copii sensibili și buni, îi cresc cu credință și iubire încât nicio vorbă urâtă despre mine și nicio ieșire de acest gen din partea lor nu ne poate despărți sufletește și îi voi aștepta acasă cu toată dragostea mea”, a scris artista pe Instagram.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva vreme au apărut informații cum că femeia nu o are la suflet nici pe Bianca Drăgușanu, actuala iubită a fiului său. La momentul respectiv a folosit aceleași cuvinte urâte la adresa fostei asistente TV.

Cine este mama lui Gabi Bădălău. Ce meserie are

Foarte multă lume se întreabă acum cine este mama lui Gabi Bădălău. Rodica nu este persoană publică și nu apare la evenimente mondene, fiind de meserie învățătoare. Ea lucrează la o școală din județul Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Mai exact, fosta soacră a Claudiei Pătrășcanu este cadru didactic la școala generală Malu Spart din Bolintin Vale și este văzută ca o învățătoare foarte iubită de cei mici.

În ceea ce-l privește pe tatăl lui Gabi Bădălău, Niculae, acesta este cunoscut în spațiul public ca și politician. A fost senator în perioada 2012-2020, iar acum este președintele organizației județene PSD Giurgiu.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în trecut a ocupat și funcția de ministru al Economiei, Antreprenoriatului și Turismului. Familia fostului soț al artistei Claudia Pătrășcanu este implicată în numeroase afaceri cu statul român, mai ales în Giurgiu.

ADVERTISEMENT