Life

Cine este mama lui George Burcea. Mesajul emoționant publicat de actor: ”Îți promit”

01.10.2020 | 17:49
Cine este mama lui George Burcea Mesajul emotionant publicat de actor Iti promit
Cine este mama lui George Burcea. Mesajul emoționant publicat de actor: ”Îți promit”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

George Burcea se mândrește cu mama sa care și-a sacrificat întreaga viață pentru a crește trei copii. Fostul soț al cântăreței Andreea Bălan se emoționează de fiecare dacă când aduce vorba despre femeia care l-a adus pe lume, de data acesta făcându-i o urare în mediul online.

Actorul are o legătură foarte specială cu mama sa Georgeta care și-a aniversat zilele trecute ziua de naștere. Cu această ocazie concurentul de la Ferma a postat o fotografie cu cea mai dragă ființă din viața sa, dezvăluind greutățile prin care a trecut aceasta.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mărturisit că mama sa a fost diagnosticată cu cancer mamar în urmă cu cinci ani, dar a reușit să învingă boala nemiloasă, așa cum a făcut și cu alte greutăți prin care a fost nevoită să treacă. George Burcea se bucură că îi poate fi alături, venind și cu o promisiune.

George Burcea, mesaj pentru ziua de naștere a mamei sale, Georgeta

„Ea este Georgeta, mama mea. A iubit, a zâmbit, a alergat de fericire, a alergat de teamă, a fost rănită, a fost lovită, iar peste toate acestea, ca un cadou neașteptat de la doamna viață, un cancer mamar și-a făcut apariția în 2015.

ADVERTISEMENT

L-a învins. Le-a învins pe toate, iar astăzi îmi zâmbește”, a scris fostul partener de viață al Andreei Bălan pe pagina de Facebook, în dreptul fotografiei în care apare împreună cu mama sa.

George Burcea i-a promis femeii care l-a adus pe lume că își va urma mai departe planurile legat de carte și film. Protagonista principală va fi chiar mama sa, Georgeta, despre care actorul are numai cuvinte de laudă și despre care spune că este puternică.

ADVERTISEMENT

„Voi lansa romanul și voi face și filmul despre tine. Îți promit. La mulți ani, Maman! All luv for ya (n. red. – «toată dragostea pentru tine») ❤”, a completat vedeta mesajul din mediul online.

George Burcea și mama sa Georgeta
George Burcea și mama sa Georgeta. Ce mesaj i-a transmis actorul. Sursa foto: Facebook.com

 

Concurentul de la Pro TV a dezvăluit că nu a avut o viață tocmai ușoară în copilărie fiind victima violenței domestice, la fel și mama sa. Vedeta a fost supusă bătăilor și jignirilor din partea tatălui său, în cele din urmă mama sa având puterea de a fugi de toate.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al artistei Andreea Bălan o consideră pe mama sa un erou, acesta fiind și motivul pentru care s-a apucat să scrie o carte despre ea. Ulterior, producătorul vrea să facă un film, povestea emoționantă a mamei lui George Burcea fiind recent ilustrată prin intermediul unui video, al cărei protagonistă este Monica Davidescu.

Am decis să scriu un roman bazat pe povestea de viață a mamei mele. De ce? Pentru că este dureros. Și șocant. Și foarte multe femei se vor regăsi.

Viața mamei mele nu a fost un basm. Ceea ce face această poveste specială e că ea nu a renunțat și a luptat pentru copiii ei. Și asta o face o eroină”, a scris George Burcea la un moment dat pe Instagram, informează romaniatv.net.

ADVERTISEMENT