Life

Cine este mama lui George Simion şi cu ce se ocupă: “Datorită ei sunt un om întreg”

Cine este mama lui George Simion şi cu ce se ocupă. Liderul AUR are numai cuvinte de laudă la adresa femeii care i-a dat viață.
21.09.2022 | 11:29
Cine este mama lui George Simion si cu ce se ocupa Datorita ei sunt un om intreg
Cine este mama lui George Simion şi cu ce se ocupă. Susa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

George Simion a vorbit recent despre mama lui și a dezvăluit cu ce se ocupă aceasta. Părinții liderului AUR duc o viață discretă. Politicianul are numai cuvinte de laudă la adresa celor care l-au crescut.

Cine este mama lui George Simion şi cu ce se ocupă

Părinții lui George Simion locuiesc în Focșani și nu duc o viață publică, ci una simplă și liniștită. Liderul AUR spune despre cei care i-au dat viață că sunt oameni simpli, care au muncit întotdeauna pentru a-i oferi fiului lor tot ce e mai bun.

ADVERTISEMENT

Mama lui George Simion lucrează ca economist, iar salariul său este de 2.300 lei, potrivit romaniatv.net.

George Simion obișnuiește să-și țină familia departe de viața publică. Anul trecut, președintele AUR a postat o fotografie cu mama lui pe rețelele sociale, căreia îi datorează multe.

ADVERTISEMENT

“Mama! Datorită ei am fost un copil fericit, datorită ei sunt un adult împlinit şi un om întreg.”, a scris atunci George Simion în dreptul imaginii.

În 2019, tatăl lui George Simion a fost condamnat definitiv, de Curtea de Apel București, la o amendă penală de 5.290 de lei pentru ultraj, după ce a lovit cinci polițiști.

ADVERTISEMENT

Liderul AUR a mai spus că și părinții lui sunt afectați de scumpirile la energie. Deși lui îi decontează Parlamentul 1.000 de euro pentru facturi, oamenii simpli sunt mult mai afectați.

“Parlamentul plătește 1.000 de euro pentru chirie și toate cheltuielile aferente. Îmi trimite proprietarul clădirii suma totală de plată în fiecare lună, mama plătește 1.700 de lei.”, a declarat George Simion la Realitatea Plus.

ADVERTISEMENT

De altfel, deranjat de facturile mari la energie, George Simion a organizat un protest pentru a trage un semnal de alarmă. Protestul este programat pentru 2 octombrie.

George Simion, nuntă cu mii de români pe 27 august

George Simion s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Ilinca, pe 27 august 2022, iar la nuntă au fost prezenți mii de români.

Evenimentul a avut loc în comuna Măciuca, județul Vâlcea. Oamenii au venit în număr mare pentru a se bucura alături de parlamentar în această zi importantă.

Nunta lui George Simion a fost urmărită de mulți români și de acasă. Postul România TV a fost lider de audiență în ziua nunții liderului AUR.

ADVERTISEMENT