Life

Cine este mama lui Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor. Carmen impresionează cu frumusețea ei

Sebastian Dobrincu este un tânăr om de afaceri și investitor în emisiunea Imperiul Leilor, dar oamenii știu puține lucruri despre viața privată. Cine este mama vedetei de la Pro TV?
04.05.2022 | 18:10
Cine este mama lui Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor Carmen impresioneaza cu frumusetea ei
Cine e și cu ce se ocupă mama lui Sebastian Dobrincu. Carmen e foarte frumoasă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Dobrincu, mama tânărului afacerist în vârstă de 23 de ani, nu este persoană publică și nu apare foarte des la evenimente mondene. Femeia în vârstă de 45 de ani este mândră de fiul său, dar și de ceilalți doi copii mai mici.

Cine e și cu ce se ocupă mama lui Sebastian Dobrincu

Mama lui Sebastian Dobrincu l-a susținut încă de mic pe investitorul de la Imperiul Leilor, care a ajuns milionar la o vârstă foarte fragedă. La numai 17 ani pleca în Statele Unite ale Americii, își deschidea prima afacere și se dezvolta din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV muncește de mic, lucru scos la iveală de cea care l-a adus pe lume. Carmen Dobrincu spunea în urmă cu ceva vreme că nu a simțit că are copil în casă pentru că mereu tânărul și-a văzut de proiectele sale.

Femeia este foarte frumoasă, deșteaptă și cu foarte mare încredere în fiul său cel mare, Sebastian Dobrincu, care a reușit să devină milionar înainte de vârsta de 20 de ani. Mama afaceristului este o persoană discretă, dar atentă la educația copiilor.

ADVERTISEMENT

Mai exact, are grijă de cei doi copii mai mici, David, un băiețel în vârstă de 11 ani care este pasionat de muzică, și încă un fiu mai mic.

Ce spune Carmen Dobrincu despre copiii ei

Carmen Dobrincu are numai cuvinte de laudă pentru cei trei băieți ai săi. Femeia susține că sunt foarte muncitori și bine crescuți, asta pentru că au învățat încă de mici că succesul vine doar prin muncă și perseverență.

ADVERTISEMENT

De altfel, fiecare dintre cei trei băieți și-a câștigat banii încă de mic. De asemenea, mama lui Sebastian Dobrincu susține că fiii săi au fost crescuți să fie politicoși, motiv pentru care este o femeie mândră, fericită și binecuvântată.

„Încerc să petrecem împreună timp de calitate și să îi sprijin în în ceea ce face, la fel cum fac și cu ceilalți băieți ai mei. Însă nu mi place când cineva vorbește urat despre ei, știind cât au muncit și muncesc în viața lor.

ADVERTISEMENT

Sunt mulțumită de ce au făcut copiii mei în ziua respectivă! Sunt fericită că sunt responsabili și că fac ceva util. Cu pași mici ajung unde trebuie. Este meritul lor”, a declarat Carmen Dobrincu pentru click.ro.

mama lui carmen dobrincu
Carmen Dobrincu şi David, fratele lui Sebastian Dobrincu. foto: botosaneanul.ro

De unde are bani Sebastian Dobrincu la Imperiul Leilor

Sebastian Dobrincu a încasat primul milion de dolari la numai 19 ani, bani pe care i-a câștigat în perioada în care locuia în  Sillicon Valley. Tânărul născut în Botoșani a devenit persoană publică în urmă cu ceva vreme când s-a lansat în industria muzicală.

Omul de afaceri este în prezent investitor la Imperiul Leilor, emisiune care se difuzează în fiecare miercuri la Pro TV. Vedeta are o avere estimată la peste 2 milioane de dolari, dar nu-și dorește să pună mare preț pe partea materială.

Tânărul a declarat în repetate rânduri că îl deranjează faptul că se pune prea mare accent pe sumele și veniturile sale, când de fapt, nu acestea sunt valorile pe care vrea să le împărtășească cu cei care-l urmăresc.

Cât despre banii pe care-i are Sebastian Dobrincu aceștia provin din afacerea deschisă la vârsta de 17 ani. Este vorba de Sotryheap, o platformă de digital marketing care a adunat în portofoliu clienți precum Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music sau Shake Shack.

Businessul i-a adus cel mai mare succes, fiind prima afacere care a funcționat pentru că înainte au fost multe altele care au eșuat. Afacerea a început când omul de afaceri s-a mutat singur în Statele Unite ale Americii, după ce a fost exmatriculat din liceu.

ADVERTISEMENT