Life

Cine este mama lui Ștefan Ciuculescu, noul Faimos de la Survivor România. A fost campioană națională

27.04.2021 | 19:19
Cine este mama lui Stefan Ciuculescu noul Faimos de la Survivor Romania A fost campioana nationala
Cine este mama lui Ștefan Ciuculescu, noul Faimos de la Survivor România. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ștefan Ciuculescu este cel mai nou concurent de la „Survivor România”, intrat în echipa Faimoșilor cu aproape două săptămâni în urmă, dar cine este mama fotbalistului? Cea care i-a dat viață are și ea o carieră remarcabilă în lumea sportului. 

Mai exact, Alina Ciuculescu Moțea este fostă floretistă și spadasină și a cucerit câteva titluri naționale și internaționale în cariera ei. De cinci ori a cucerit Cupa României și o singură dată a fost campioana națională la spadă, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Concurentul de la celebrul reality show filmat în Republica Dominicană a devenit cunoscut ca portar al unor echipe cunoscute de fotbal, Rapid și FCSB, latura sa sportivă fiind moștenită din partea maternă.

Cine este mama lui Ștefan Ciuculescu, noul Faimos de la Survivor România. A fost campioană națională

Mama lui Ștefan Ciuculescu a fost și componenta echipei naționale de spadă a României și a luat argintul și bronzul la Campionatele Mondiale Militare la spadă și floretă, potrivit sursei citate anteior.

ADVERTISEMENT

În acest moment, Alina Ciuculescu Moțea este antrenor la clubul privat de scrimă ACS Stesial, având la activ zeci de medalii la competițiile naționale și internaționale cu juniorii de care se ocupă.

Una dintre fetele aflte sub tutela ei este Alexandra Predescu, care a obținut titlul de campioană mondială la spadă cadeți la Tashkent, capitala Uzbekistanului, în anul 2015.

ADVERTISEMENT
Mama lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor România
Mama lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor România, împreună cu campioanele pe care le antrenează. Sursa foto: Facebook

Mama Faimosului de la „Survivor România” a mai fost și antrenor secund al naționalei României, care a obținut bronzul la Campionatele Europene de seniori la Spadă în anul 2017 la Tbilisi, capitala Georgiei.

Cine este Ștefan Ciuculescu, noul membru al echipei Faimoșilor

Ștefan Ciuculescu și-a început cariera în forbal la grupa de juniori a echipei Steaua, devenită FCSB în prezent, fiind considerat unul dintre cei mai talentați sportivi din generația sa. Atunci când a intrat în atenția antrenorului Reghecampf, Ștefan a fost dat afară din lot pe motiv că l-ar fi imitat pe Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

După aceea, tânărul a jucat la mai multe echipe din ligile inferioare, printre care CSA Steaua, iar în 2017 a ajuns la Rapid și a fost portar la derby-ul cu Steaua din liga a patra, care a avut loc pe Arena Națională și s-a terminat cu scorul de 3-1 pentru feroviari.

Ștefan Ciuculescu a venit la competiția sportivă de la Kanal D în locul lui Cătălin Moroșanu, are s-a accidentat la genunchi la începutul lunii aprilie, motiv pentru care a fost eliminat, nemaifiind apt să participe pe trasee.

În vârstă de 27 de ani, Ștefan Ciuculescu are 1,84 m și încă este un jucător activ de fotbal. Faptul că a venit la „Survivor România” reprezintă o mare provocare pentru el, care are ocazia să-și testeze limitele și abilitățile de supraviețuire în condiții grele și cu resurse limitate.

ADVERTISEMENT