Life

Cine este Marc Patrick Mitrașcă, al doilea concurent calificat în finala Next Star. A uimit cu vocea lui de aur!

Marc Patrick Mitrașcă este concurentul de la Next Star care a reușit a doua calificare în finala celui de-al zecelea sezon! Cine este băiatul?
30.05.2021 | 12:17
Cine este Marc Patrick Mitrasca al doilea concurent calificat in finala Next Star A uimit cu vocea lui de aur
Marc Patrick Mitrașcă, primul finalist de la Next star sezonul 10. Foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Marc Patrick Mitrașcă a făcut senzația la Next Star în ediția difuzată de Antena 1 pe 29 mai 2021. Concurentul i-a impresionat enorm pe membrii juriului concursului de talente.

Patrick nu este însă pentru prima oară prezent pe scena Next star. Băiatul a participat în această emisiune și acum doi ani, însă atunci nu a reușit să îi convingă pe jurați că merită să meargă mai departe.

ADVERTISEMENT

În acest timp și-a perfecționat vocea, iar de data asta i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Nu doar că a revenit în competiție, dar a reușit să obțină biletul pentru marea finală a concursului.

Marc Patrick Mitrașcă a avut cel mai bun moment în ediția Next Star din 29 mai

Marc s-a transformat în cel de-al doilea finalist al acestui sezon, după reușita lui Ami Bălțeanu din 22 mai, când a avut loc premiera acestei ediții.

ADVERTISEMENT

Patrick a interpretat melodia „It s my time”, iar Ștefan Bănică și Loredana Groza au lăcrimat când i-au auzit vocea. Cei doi jurați au știut încă din primele minute ale prestației că el are toate șansele să devină finalist.

În cea de-a doua ediție Next Star 2021 au existat momente mult mai diversificate. Telespectatorii au putut urmări momente spectaculoase de muzică, dans și circ. Doar unul a reușit să învingă!

ADVERTISEMENT

„Am stat să punem în balanță mai multe aspecte. Dacă vocea omenească și expresia corpului omenesc pot concura cumva sau care e mai impresionantă”, a motivat Loredana Groza alegerea juraților.

„Ne-am fi dorit să meargă mai mulți în finală. Decizia noastră este în funcție de performanța din această seară, nu de performanța de mâine sau de ieri. Nu e nimic definitiv. Este doar o decizie temporară”, a ținut să le spună Loredana Groza copiilor.

ADVERTISEMENT

Amir Bălțeanu, primul finalist

Primul concurent calificat în finala Next Star a fost Amir Bălțeanu, un tânăr pianist nevăzător care a făcut-o pe Loredana să plângă săptămâna trecută.

Băiatul se va lupta în marea finală cu Patrick Mitrașcă și concurenții care se vor califica în fiecare sâmbătă seara. Tânărul nevăzător a spus că din marele premiu și-ar dori să își cumpere un pian.

Copiii de la Next Star se bat pentru marele premiu de 20.000 de euro, dar și oportunitatea de a se lansa în domeniul artistic în care activează.

ADVERTISEMENT