Life

Cine este marele câștigător de la Asia Express. Bătălia finală s-a dat între două dintre cele mai îndrăgite echipe

FANATIK vă spune cine este marele câștigător de la Asia Express. În marea finală s-au luptat două dintre cele mai îndrăgite echipe
25.09.2021 | 11:29
Cine este marele castigator de la Asia Express Batalia finala sa dat intre doua dintre cele mai indragite echipe
ADVERTISEMENT

Asia Express este una dintre cele mai urmărite emisiuni în România. Fiecare ediție îi ține cu sufletul la gură pe fanii celor nouă echipe.

Sezonul patru al acesteia este unul mai puțin obișnuit. Pe lângă provocările concursului, concurenții s-au confruntat și cu situațiile atipice provocate de pandemie.

ADVERTISEMENT

Cine este marele câștigător de la Asia Express. Bătălia finală s-a dat între două dintre cele mai îndrăgite echipe

Cele nouă echipe: Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei & Zarug s-au luptat pentru troferul emisiunii și premiul de 30.000 de euro.

Dintre acestea, în marea finală au ajuns doar două. În ultima bătălie au intrat Mihai & Elwira Petre și Cuza & Emy.

ADVERTISEMENT

Cei care au reușit să ajungă primii în fața Irinei Fodor și să-și adjudece marele premiu au fost Mihai & Elwira Petre, potrivit Cancan.

În schimb, prima echipă eliminată din competiție este cea formată din Alexandra Ungureanu și mama ei. Anca Ungureanu a făcut față provocărilor emisiunii, lucru care a dus la părăsirea competiției.

ADVERTISEMENT

Nici echipa formată din Connect-R & Shift nu s-a adaptat foarte bine. Cei doi au fost eliminați încă din primele episoane, în principal din cauza problemelor de sănătate ale lui Connect-R.

Pandemia, cea mai grea încercare

Situația creată de coronavirus la nivel mondial a fost una dintre cele mai mari provocări ale ediției din acest an. Concurenții au fost vaccinați și testați periodic, dar îngrijorările pentru starea lor de sănătate nu au dispărut.

ADVERTISEMENT

În plus, pandemia a făcut competiția și mai dificilă. Multe orașe erau caratinate, iar concurenții s-au lovit fie de restricții, fie de reticența oamenilor de a-i ajuta, de teama Covid-19.

„Am fost prima țară din toate țările care fac un sezon nou în pandemie. Am avut toți mari emoții, nu știam dacă funcționează, (…) dacă putem să intrăm în țări, dacă trebuie să stăm în lockdown ”, a declarat Robert Lionte, producătorul executiv al emisiunii, potrivit A1.

„Eu zic că această emisiune va fi mirarea acestui an al pandemiei,” a spus Adriana Trandafir.

ADVERTISEMENT