Life

Cine este Maria Șandru, finalistă Chefi la cuțite, sezon 8. S-a mutat din România pentru o viață mai bună

15.12.2020 | 23:43
Cine este Maria Sandru finalista Chefi la cutite sezon 8 Sa mutat din Romania pentru o viata mai buna
ADVERTISEMENT

Maria Șandru este cel de-al treilea finalist al show-ului culinar „Chefi la cuțite”, decizia fiind una grea pentru chefii de la Antena 1. Concurenta trăiește de ani buni în străinătate, fiind originară din Maramureș, loc unde visează să se întoarcă. 

Tânăra în vârstă de 27 de ani este mama unui băiat, mărturisind la un moment dat că nu are experiența celorlalți colegi care au avut șansa să călătorească pentru a învăța tot ce înseamnă arta culinară la cel mai înalt nivel.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea Maria Șandru a dovedit că munca, ambiția și devotamentul sunt foarte importante când vrei să ajungi acolo unde ți-ai propus. Finalista de la Chefi la cuțite a reușit să ajungă în echipa lui Sorin Bontea, evidențiindu-se printre ceilalți concurenți datorită vocabularului său.

Cine este finalista Maria Șandru de la Chefi la cuțite

„Vreau să ajung ultima. Să mă strângă chef Sorin Bontea din nou în brațe și să-mi spună «bine, fata mea»”, a declarat Maria Șandru după ce a aflat că se numără printre cei 3 finaliști de la Chefi la cuțite, sezonul 8.

ADVERTISEMENT

Este a treia oară când Sorin Bontea are 2 concurenți în finală, singurul chef nereprezentat fiind Cătălin Scărlătescu. Maria Șandru s-a înscris la o școală de renume printre bucătari, asimilând în două săptămâni cât alți cursanți în decursul unui an.

La scurt timp după ce a terminat respectivele cursuri concurenta a primit o ofertă de muncă în Marea Britanie. Tânăra a luat decizia de a pleca, chiar dacă era însărcinată. Potrivit viva.ro, a ascuns acest lucru pentru a fi apreciată la adevărata sa valoare și a ajuns mâna dreaptă a chefului de atunci.

ADVERTISEMENT

Tânăra a demonstrat că adevărata sa menire este bucătăria, în ciuda faptului că de-a lungul competiției a intrat în mai multe conflicte cu colegii de la bancul de lucru, fapt care i-a afectat când a trebuit să-și aleagă oamenii care să o ajute în finală.

Maria Șandru s-a certat cu Ionuț Belei, cu care luptă în marea finală pentru premiul de 30.000 de euro, dar și cu Luca Adrian, Zanii sau alți coechipieri. Finalista este genul de persoană care preferă munca individuală, în echipă coordonându-se mai greu.

ADVERTISEMENT

Concurenta nu a fost văzută ca un adversar de temut, ceilalți participanți de la Chefi la cuțite fiind de părere că este mai degrabă, un bucătar mediu. Femeia are șansa de a demonstra acum că poate mai mult, după ce s-a aflat la egalitate cu Paul Maxim.

ADVERTISEMENT