Life

Cine este Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie. Cei doi au o afacere interesantă în județul Bacău

Ionuț Iftimoaie este unul dintre Faimoșii de la Survivor România. Fostul jucător de box a lăsat acasă însă o familie cât se poate de superbă.
07.02.2023 | 06:53
Cine este Maria sotia lui Ionut Iftimoaie Cei doi au o afacere interesanta in judetul Bacau
Cine este Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie de la Survivor România. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ionuț Iftimoaie a acceptat și el provocarea Survivor România de la Pro Tv și face față cu brio provocărilor din Republica Dominicană.

Ce diferență de vârstă există între Ionuț Iftimoaie și Maria

Chiar soția sa povestea recent că din imaginile de la televizor, soțul ei nu pare deloc debusolat și se descurcă de minune, atât pe trasee cât și în afara acestora.

ADVERTISEMENT

Cine este însă soția lui Ionuț Iftimoaie și cu ce se ocupă aceasta? După o carieră de succes, Faimosul de la Survivor România a decis să se retragă în anul 2016 din box și s-a concertat pe viața de familie, dar și pe o afacere.

În prezent, Ionuț Iftimoaie și Maria, soția sa, alături de cei trei copii, două fetițe și un băiețel, aceștia locuiesc la Bacău, orașul natal al sportivului, iar lucrurile le merg cât se poate de bine.

ADVERTISEMENT

Dacă Ionuț Iftimoaie are 44 de ani, aflați că soția sa are doar 31 de ani, iar cei doi sunt căsătoriți de 15 ani de zile, iar diferența de vârstă nu a fost un impediment pentru ei.

Și totuși cu ce se ocupă Maria? În urmă cu trei ani de zile, Faimosul de la Survivor România și soția sa și-au dezvoltat propria afacere.

ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie

Este vorba despre un proiect din fonduri europene, în domeniul agrementului în Comănești. La un moment dat, într-un interviu acordat pentru click.ro, Maria Iftimoaie se declara extrem de încântată de acest proiect.

Prin intermediului lui sunt organizate evenimente culturale, sportive, iar localnicii se pot bucura și de băi la piscină.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ea mai dezvăluia atunci și că soțul ei, Ionuț Iftimoaie este cetățean de onoare al comunei Comănești, așa că cei doi beneficiază practic de o susținere largă.

„Este un proiect făcut de primărie, pe fonduri europene, și este foarte mare. Ionuț fiind cetățean de onoare al comunei Comănești, județul Bacău, i-au dat complexului numele lui.

Proiectul este de anul trecut. Aici se fac multe evenimente sportive, culturale, iar vara localnicii vin la piscină’”, povestea Maria Iftimoaie, pentru click.ro.

Soția lui Ionuț Iftimoaie mai este pasionată însă și de modă, iar la fel sunt și fetițele ei. Maria Iftimoaie are grijă să le îmbrace pe cele două în rochii realizate de ea, asortate, iar acestea sunt cât se poate de superbe.

ADVERTISEMENT