Life

Cine este Mariano Starlin Belen Medina de la Survivor România 2021. Concurentul este căsătorit cu o româncă

07.01.2021 | 15:52
Cine este Mariano Starlin Belen Medina de la Survivor Romania 2021 Concurentul este casatorit cu o romanca
ADVERTISEMENT

Mariano Starlin Belen Medina (37 de ani) se numără printre concurenții de la Survivor România 2021, bărbatul fiind originar chiar din Republica Dominicană, locul unde se filmează competiția de la Kanal D. Bărbatul trăiește de ani buni în țara noastră și chiar este căsătorit cu o româncă. 

Participantul noului sezon Survivor România simte și trăiește românește de mai bine de un deceniu, mai ales că este tatăl unei fetițe de 5 ani. Este instructor fitness și zumba, dar cântă și la un instrument muzical. Mai exact, este percuționist.

ADVERTISEMENT

Potrivit paginii de socializare a show-ului de la Kanal D, Mariano Starlin Belen Medina a studiat de-a lungul anilor psihologie industrială și resurse umane, fiind pasionat foarte mult de lumea sportului pe care l-a îmbrățișat prin prisma basketului.

Mariano Starlin Belen Medina, concurent Survivor România 2021. Are familie în țara noastră

Mariano Starlin Belen Medina reprezintă un avantaj important pentru echipa Războinicilor pentru că știe foarte bine Republica Dominicană. Concurentul cunoaște plantele și fructele, lucru care le va fi de folos coechipierilor săi cu siguranță.

ADVERTISEMENT

De altfel, bărbatul a mărturisit că este foarte fericit că a ajuns în țara în care a văzut lumina zilei, considerând totodată că această competiție este o provocare în adevăratul sens al cuvântului.

„Particip la Survivor România pentru că este cea mai mare provocare a mea în cel mai adevărat sens al cuvântului. Vreau să-mi arăt că pot să dau totul, indiferent de dificultățile care apar, și să arăt lumii din ce sunt făcut.

ADVERTISEMENT

Cunosc Republica Dominicană, chiar dacă am trăit în Santo Domingo, știu fructele, plantele, tot ce poate fi mâncat și ce nu.

Îmi pot ajuta coechipierii să se adapteze mai ușor pentru că știu limba, mâncărurile tradiționale și sunt foarte îndemânatic pe final, am făcut basket și baseball mulți ani”, a declarat concurentul de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

Din echipa Războinicilor mai fac parte Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Szdonia Szasz, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu și Musty Camara.

ADVERTISEMENT