Life

Cine este Marilu Dobrescu, cel mai bun influencer din 2021 în România. Cu ce s-a ocupat înainte să dea lovitura în online

Vloggerița Marilu Dobrescu a câștigat titlul Romanian Social Media Star of 2021 la ediția din acest an a People' s Choice Awards. Evenimentul este organizat anual de televiziunea E! Entertainment.
02.12.2021 | 18:11
Cine este Marilu Dobrescu, cel mai bun influencer din 2021 în România. Sursă foto: instagram
ADVERTISEMENT

Marilu Dobrescu e cel mai bun influencer din 2021 în România. Fostul model a primit premiul Romanian Social Media Star of 2021 la ediția din acest an a People’ s Choice Awards, în urma voturilor exprimate de internauți.

Marilu Dobrescu este un fost model și creatoarea primului serial despre criminali în serie și mistere din YouTubu-ul românesc.

ADVERTISEMENT

Este pentru a treia oară când  E! People’ s Choice Awards deschide o categorie pentru România. Adelina Pestriți a primit premiul în anul 2019, iar Cristina Ich în 2020.

Cine este Marilu Dobrescu, cel mai bun influencer din 2021 în România. Cu ce s-a ocupat înainte să dea lovitura în online

Opt influenceri români au fost nominalizați anul acesta. Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Ceanu Zheng, Cristina Almășan, Dorian Popa, Mădălin Șerban, Maria Zvinca și Marilu Dobrescu. E! Entertainment i-a încurajat pe fani să-și voteze favoriții în perioada 27 octombrie – 17 noiembrie. Au fost peste 40 de categorii de televiziune, film și pop culture.

ADVERTISEMENT

Și anul acesta, televiziunea a decis să deschidă o secțiune și pentru România. Marilu Dobrescu a fost cea mai votată și a câștigat premiul Romanian Social Media Star of 2021.

Roșcata este cunoscută ca o femeie nonconformistă și este urmărită în mediul online de foarte multe persoane. Marilu Dobrescu a început să facă primele postări în urmă cu 5 ani. Este cea care a realizat primul serial despre mistere și criminali în serie din YouTubu-ul românesc, True Crime România.

ADVERTISEMENT

Tânăra a fost în trecut model. A defilat pentru case celebre precum Armani, Salvatore Ferragamo, Liu Jo sau Michael Kors.

Gala 2021 People’s Choice Awards va fi difuzată în noaptea de marți spre miercuri, 7 decembrie, de la 02:00.

ADVERTISEMENT

“Am plâns cu muci”

Marilu Dobrescu a vorbit despre premiul pe care l-a câștigat. Aceasta spune că și-ar fi dorit foarte mult să meargă în Los Angeles la marea gală, dar din cauza pandemiei nu poate ajunge.

“Mulțumesc și mă înclin în fața tuturor celor care m-au votat și nu numai, este o reală onoare să fiu câștigătoarea unui premiu internațional, mai ales când acesta este @peopleschoice. Am plâns cu muci, lacrimi și urlete când am aflat!

Încă de la începuturile mele pe online am construit totul pornind de la motto-ul meu: ‘Oamenii nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă’. Au trecut 5 ani de atunci și pot spune cu mândrie că am adunat organic o comunitate mare de oameni care simt, evoluează, râd, plâng și trăiesc alături de mine, de parcă nici nu ne desparte un ecran.

Voi ați votat, premiul e al nostru! Mulțumesc și întregii echipe”, a transmis Marilu.

ADVERTISEMENT