News

Cine este Mario Iorgulescu. Scandal cu interlopii, închisoare pentru că a sechestrat un tânăr

08.09.2019 | 11:10
Cine este Mario Iorgulescu Scandal cu interlopii inchisoare pentru ca a sechestrat un tanar
Cine este Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF *foto: facebook

Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF Gino Iorgulescu, a fost implicat în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un accident rutier foarte dur pe șoseaua Chitilei, în apropiere de podul Constanța. În prezent, Mario se află internat la Spitalul Elias, acolo unde a ajuns după producerea accidentului. Fiul președintelui LPF era un personaj destul de vizibil în lumea celor de bani gata, fiind protagonistul mai multor episoade controversate.

Mario Iorgulescu este cercetat într-un dosar de lipsire de libertate

Mario Iorgulescu a studiat ultimii doi ani din liceu, dar și toată facultatea, în Elveția. Astfel, el a studiat la Școala Americană din Lugano, pentru ca apoi să meargă timp de patru ani la Webster University din Geneva. În cei șase ani petrecuți în Elveția, Kanal D scrie că familia Iorgulescu ar fi plătit 300.000 de euro pentru educația fiului lor. Cu toate acestea, în momentul în care s-a întors în țară el nu a fost ferit de scandaluri.

Astfel, poate cel mai controversat moment din viața lui Mario Iorgulescu s-a produs în 2016 când a fost arestat preventiv pentru 30 de zile într-un scandal în care este acuzat că a sechestrat și a bătut un tânăr.  Anchetatorii susțineau atunci că Mario, împreună cu ceilalți acuzați, l-au bătut pe un bărbat cu un ciocan cu șnițele pentru o datorie de câteva mii de euro. „Când leşinam mă trezeau cu apă rece, mă bateau iar şi tot aşa timp de două ore pâna când au fugit din apartament”, a povestit victima lui Mario Iorgulescu.

Cine este Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF
Cine este Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF *foto: facebook

Mario Iorgulescu, scandal cu interlopii la restaurantul tatălui său

După ce a scăpat în prima instanță în acest dosar, deși ceilalți inculpați au luat ani grei de pușcărie, Mario a mai fost implicat într-un moment controversat. Astfel, fiul lui Gino Iorgulescu era restaurantul familiei sale în timpul unui eveniment privat. În acel moment, liderul interlop Adrian Mogoș s-a dus la local pentru a ocupa o masă. Mario s-a răstit la ei și le-a cerut să plece.

A urmat apoi un scandal de proporții și fiul președintelui LPF s-a văzut nevoit să ia microfonul și să își ceară scuze oaspeților neinvitați, povestesc cei de la s pynews.ro.