Life

Cine este Mario Simen, tânărul român care a cucerit Tik Tok-ul cu machiajele sale. Ascunde o poveste dramatică de viaţă

Cine este Mario Simen, tânărul român care a cucerit Tik Tok-ul cu machiajele sale. Povestea sa de viață este una dramatică.
27.09.2022 | 18:16
Cine este Mario Simen tanarul roman care a cucerit Tik Tokul cu machiajele sale Ascunde o poveste dramatica de viata
Povestea lui Mario Simen, tânărul român care a cucerit Tik Tok-ul cu machiajele sale. Sursa foto: Capturi YouTube, Tik Tok/ Colaj Fanatik 
ADVERTISEMENT

Mario Simen este un tânăr român care a devenit cunoscut pe Tik Tok datorită machiajelor reușite pe care le face. La doar 24 de ani este urmărit de peste 130.000 de utilizatori pe celebra platformă.

Cine este Mario Simen, tânărul român care a cucerit Tik Tok-ul cu machiajele sale

Deși acum se bucură de succes și este unul dintre cei mai urmăriți români de pe Tik Tok, Mario Simen are o poveste dramatică de viață. În cadrul unui interviu, tânărul a vorbit despre obstacolele de care a avut parte de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Mario Simen nu a avut o copilărie foarte fericită. Atunci când era mic, mama lui a plecat de acasă din cauza problemelor cu alcoolul ale soțului, iar el și sora lui au rămas în grija tatălui, care nu avea suficienți bani pentru a-i crește pe amândoi.

Divorțul părinților l-a afectat foarte tare pe Mario, după cum a recunoscut în cadrul unui interviu. Acesta este momentul care l-a marcat foarte tare pe tik-toker.

ADVERTISEMENT

“Nu mai știu exact când s-a întâmplat, dar rețin că atunci, părinții mei, în ziua aceea s-au despărțit. Tatăl meu, cum ziceam, consuma alcool, și mama nu mai suporta așa că a decis să plece.

M-a durut chestia aia, oarecum m-am simțit un pic, așa, abandonat. Cred că ăla e cel mai greu moment din viața mea.”, a dezvăluit Mario Simen în emisiunea În Oglindă, moderată de Mihai Ghiță pe canalul de YouTube theXclusive.

ADVERTISEMENT

Deși s-a simțit abandonat, Mario nu și-a judecat mama după ce a plecat și nu l-a luat și pe el cu ea, deși era conștientă de faptul că situația financiară din familie nu era una bună.

“Mi-a spus că pleacă, mi-a spus că o să ne vedem și că o să fie totul bine, nu avea unde să ne ia și pe noi pentru că avea un salariu foarte mic.

ADVERTISEMENT

Eu eram un copil sărac, eram o familie foarte săracă, nu avea unde să mă ia cu ea, sau pe sora mea, așa că a trebuit să rămânem cu tata.”, a mai povestit Mario.

Cum a fost copilăria lui Mario Simen alături de tatăl lui

Întrebat cum a fost copilăria alături de tatăl lui, Mario Simen a spus că “a fost frumos și urât în același timp”.

Tatăl influencerului și al surorii sale nu și-a neglijat niciodată copiii și a avut grijă de ei. De asemenea, Mario a recunoscut că tatăl său a avut mereu ce să le pună de mâncare pe masă și le-a cumpărat îmbrăcăminte, în măsura în care își permitea.

Cu toate acestea, bărbatul nu a reușit să scape de dependența de alcool. Acesta obișnuia să-și verse frustrările pe copii atunci când consuma alcool, fiind afectat de divorțul de soție.

“Este un om foarte bun, foarte sufletist, însă și despărțirea asta l-a afectat mult mai mult și, oarecum, își descărca frustrările pe noi atunci când era beat, se certa cu noi.

Spunea cuvinte tari. Spunea chestii despre mama.”, a adăugat Mario în cadrul aceluiași interviu.

Tânărul a mai vorbit cu mama lui după ce aceasta a plecat de acasă. Ulterior, aceasta a plecat în Italia să lucreze, acolo unde a stat o perioadă. S-a întors în România pentru un timp, unde a stat la o prietenă, după care a plecat din nou.

Mario Simen a fost la un pas să-și ia viața

Tânărul nu a fost acceptat de familia sa din cauza orientării sexuale. Felul în care membrii au primit vestea că este interesat de bărbați l-a șocat pe tânăr.

Sora lui a fost cea care a găsit mesajele în care discuta cu un băiat, după care i-a spus mamei lor. Aceasta din urmă l-a sunat, iar Mario i-a explicat care este situația. Din păcate, nici mama, dar nici sora lui nu au fost de acord cu orientarea lui.

I-am spus (n.r. mamei lui) și, oarecum, mi-a zis să termin cu prostiile astea, că eu sunt un băiat normal, și când am văzut că spune asta am încheiat conversația.”, a relatat tânărul celebru pe Tik Tok.

Din cauza faptului că nu a fost acceptat din prima de familie, Mario simte că nu face cu adevărat parte din aceasta.

Mario Simen spune că se trezește zilnic trist, măcinat de propriile sale gânduri, fără a avea vreo explicație pentru felul în care se simte.

“Este greu, în fiecare zi, să te lupți cu gândurile tale. Este obositor și cred că am obosit foarte tare să trec prin gândurile astea.

(…) Nu fac îndeajuns de multe, că nimic din ceea ce fac nu este bine, mă subapreciez foarte tare. Am avut gânduri (n.r.: suicidale). Pentru că nu mai suport stările astea. S-a întâmplat acum o lună.

Pe atunci nu mergeam la psiholog și la psihiatru. (…) Am și frica asta că, într-o zi, voi face asta. Știu că n-aș putea să fac asta, dar e frica aia.”, a mai mărturisit Mario Simen.

Indiferent de cum se simte, Mario spune că trebuie să le transmită o energie pozitivă celor care îl urmăresc.

ADVERTISEMENT
Tags: