News

Cine este Marius Crăciun, iubitul Dianei Belbiță de la Ferma 2019

04.04.2019 | 11:09
Cine este Marius Craciun iubitul Dianei Belbita de la Ferma 2019

Marius Crăciun este unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Ferma și iubitul Dianei Belbiță. Sportiv de performanță, acesta are de gând să se folosească de toate atuurile pe care le are la dispoziție, pentru a câștiga competiția și implicit marele premiu de 50.000 de euro.

Marius Crăciun, iubitul Dianei Belbiță, face senzație la Ferma

Se zvonește că Marius Crăciun ar fi iubitul Dianei Belbiță. Apropierea de colega sa din fermă, Diana Belbiță, precum și ipostazele incendiare în care a fost surprins în nenumărate rânduri alături de frumoasa concurentă, i-au determinat pe telespectatorii show-ului să fie din ce în ce mai convinși că între cei doi s-ar fi infiripat o idilă.

Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, Marius Crăciun face parte din lotul național olimpic la Judo și a reușit să ajungă în finala Ninja Warrior, competiție difuzată de Pro TV anul trecut. Este un tânăr optimist și foarte ambițios. Spune că nu are de gând să plece din Ferma fără marele premiu.

Diana Belbiță este una dintre cele mai frumoase și râvnite concurente din Ferma
Diana Belbiță este una dintre cele mai frumoase și râvnite concurente din Ferma

Drama neștiută a lui Marius Crăciun, iubitul Dianei Belbiță

Deși optimismul este unda dintre principalele sale calități, iar zâmbetul pare să nu-i lipsească niciodată de pe buze, Marius Crăciun, cunoscut și drept iubitul Dianei Belbiță, nu a avut parte numai de momente fericite în viață, în special din cauza neajunsurilor cu care se confrunta familia sa.

„Când eram copil, din cauza neajunsurilor aveam restanțe foarte multe, cu sume enorme și din această cauză era să fim dați afară din casă. Părinții mei au fost chemați la tribunal pentru a găsi o cale să plătească acea sumă dacă nu eram dați afară. Cineva ne-a ajutat, a girat pe numele lui pentru a lua acea sumă de bani și am plătit întreținerea. Dar, de atunci până în prezent avem datorii la bănci si la C.A.R. Vreau să câștig la FERMA și să plătesc datoriile pentru a avea o viață mai liniștită” , a mărturisit tânărul în urmă cu ceva timp.