News

Cine este medicul din Constanța care a murit din cauza coronavirusului. Este al șaptelea cadru medical decedat în România

22.04.2020 | 11:54
Cine este medicul din Constanta care a murit din cauza coronavirusului Este al saptelea cadru medical decedat in Romania
ADVERTISEMENT

Un medic de la Spitalul Județean Constanța a murit din cauza coronavirusului, acesta fiind al șaptelea cadru medical din România care pierde lupta cu COVID-19.

Cine este medicul din Constanța care a murit din cauza coronavirusului

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că bărbatul în vârstă de 62 de ani care a mjurit după ce a fost infectat cu coronavirus a fost medic cu specialitatea medicină internă în cadrul Spitalului Județean de Urgență Constanța.

ADVERTISEMENT

Doctorul de demisionat în data de 6 aprilie, iar o zi mai târziu a debutat simptomatologia COVID-19. În data de 8 aprilie a fost internat în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, acolo unde a și fost confirmat pozitiv.

În 11 aprilie, după ce stare de sănătate s-a agravat, medicul a fost transferat la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș unde a decedat în data de 21 aprilie. Doctorul este decesul cu numărul 508 din România.

ADVERTISEMENT

”Un coleg drag a pierdut lupta cu virusul ăsta nenorocit”

Conform site-ului jurnalistului Radu Tudor, medicul mort la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș este Valeriu Neagoe, care a lucrat la Secția Medicală 2 din Spitalul Județean Constanța.

Colegii doctorului Valeriu Neagoe au postat mesaje de adio pe rețelele de socializare, după ce au aflat că medicul a fost răpus de coronavirus și s-a stins din viață la București.

ADVERTISEMENT

”Un stetoscop a rămas undeva, pe o masă, într-o cămăruță mică de gardă. Al nimănui acum. Un coleg drag a pierdut lupta cu virusul ăsta nenorocit. Zbor lin către îngeri, Domnule Doctor!”, a scris un coleg pe Facebook.

”Ați salvat atât de multe vieți, dar din păcate pe a dumneavoastră nu a mai putut-o salva nimeni… Rămâneți în inima și în sufletele noastre pentru totdeauna! Dumnezeu sa vă odihnească…”, a mai notat acesta.

ADVERTISEMENT

”În noaptea asta fac de gardă în onoarea dumneavoastră, de aici din patul de spital, de data asta gardă de lacrimi și durere și furie…”, și-a încheiat medicul mesajul pe Facebook.

ADVERTISEMENT