Life

Cine este Mert Ramazan Demir. Actorul este protagonistul celui mai nou serial turcesc difuzat de Antena 1

Mert Ramazan Demir este actorul care îl interpretează pe Ferit în serialul Golden Boy, cea mai nouă producție turcească difuzată de Antena 1.
06.01.2023 | 15:20
Cine este Mert Ramazan Demir Actorul este protagonistul celui mai nou serial turcesc difuzat de Antena 1
Mert Ramazan Demir este protagonistul serialului Golden Boy, difuzat pe Antena 1. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mert Ramazan Demir îl interpretează pe Ferit în producția turcească Golden Boy, noul serial difuzat de Antena 1 în fiecare seară, dar actorul apare în mai multe proiecte iubite de public.

Cine este Mert Ramazan Demir. Joacă în cel mai nou serial turcesc difuzat de Antena 1

Începând cu 6 ianuarie, în fiecare vineri seara, de la ora 20:30, telespectatorii Antena 1 vor putea viziona producția turcească Golden Boy.

ADVERTISEMENT

Mert Ramazan Demir este unul dintre actorii serialului, care în limba originală poartă numele de Yalı Çapkını. Acesta are 24 de ani, fiind născut pe 25 noiembrie 1998 la Istanbul.

A debutat în domeniul actoriei în anul 2015, cu un rol în filmul turcesc I Am You, unde a jucat alături de Damla Sonmez, Cansu Tosun și Ushan Cakir, alți actori cunoscuți din seriale dramatice.

ADVERTISEMENT

De atunci, el s-a făcut remarcat prin talentul său, dar și prin calitățile fizice, apreciate de multe dintre cele care urmăresc, și a mai apărut în mini-seria Naked (Ciplak) , dar și în Teacher (Ogretmen).

În Golden Boy, serialul care în Turcia a înregistrat audiențe colosale pe perioada difuzării, fiind declarat cel mai urmărit din țară, Mert Ramazan Demir îl interpretează pe Ferit.

ADVERTISEMENT

Personajul său ajunge să se căsătorească cu Seyran, o tânără de care este îndrăgostit și care este adusă la viață de actrița Afra Saraçoglu.

Despre ce este vorba în serialul Golden Boy, difuzat pe Antena 1

Golden Boy este o poveste dramatică, ce promite să-i țină pe telespectatori cu sufletul la gură. Moștenitorul unui imperiu de bijuterii deținut de familia Korhan, în care minciuna, trădarea și secretele sunt la ordinea zilei, îi sunt scoase în cale două surori.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă afacerea este condusă de Orhan și de Fuat, fiul cel mare, respectiv nepotul său, Halit este capul deciziilor în cadrul afacerii cu bijuterii.

Ferit este cel mai tânăr nepot al magnatului, proaspăt întors acasă de la studiile din străinătate. Comportamentul său nu este pe placul lui Halit, care îi dă nurorii sale rămase văduvă, Ifakat, sarcina de a-i găsi băiatului o soție.

Vestea ajunge la urechile lui Kazim, care vrea să-și îmbogățească fiicele, pe Suna și Seyran. Prima este pe placul lui Ikafat, așa că stabilește o întâlnire.

Dar înainte ca logodna să aibă loc, Ferit și Seyran se întâlnesc întâmplător. În timp ce în inima lor încolțește dragostea, în exterior se prevestesc lucruri rele și planuri de răzbunare.

Mert a dezvăluit că are o conexiune foarte bună cu colega se platou, dar că între el și Afra nu este vorba decât de o frumoasă prietenie.

„Intimitatea cu Afra nu este nouă, suntem prieteni foarte vechi”, a spus Mert Ramazan Demir, citat de Antena 1.

Mert Ramazan Demir apare într-un serial care va avea premiera în 2023

De asemenea, pe 20 ianuarie 2023 va avea loc și premiera serialului Shahmaran, o producție științifico-fantastică unde Mert are un rol secundar.

Seria prezintă povestea unui grup de studenți care, în realitate, au 400 de ani și sunt șerpi, dar își ascund ochii cu ajutorul lentilelor de contact.

ADVERTISEMENT
Tags: