Life

Cine este Mihai Zarug, concurent la Asia Express 4. La ce emisiune l-ai mai văzut

Cine este Mihai Zarug, concurentul de la Asia Express 4, care va participa alături de Lorelei Bratu?
20.05.2021 | 11:56
Cine este Mihai Zarug concurent la Asia Express 4 La ce emisiune lai mai vazut
Cine este Mihai Zarug, concurent la Asia Express 4. La ce emisiune l-ai mai văzut. Sursa foto: harpeersbazaar.com
ADVERTISEMENT

Zarug este noul concurent de la Asia Express 4 și va participa împreună cu Lorelei Bratu, alături de alte opt perechi. Iată cu ce se ocupă și la ce show a mai fost văzut.

Deși nu este o prezență cunoscută pe micile ecrane, Zarug are un succes răsunător în mediul online, la fel și partenera lui din emisiune.

ADVERTISEMENT

Cine este Mihai Zarug, concurent la Asia Express 4. La ce emisiune l-ai mai văzut

Asia Express continuă cu cel de-al patrulea sezon. După ce a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, show-ul se întoarce pe micile ecrane.

Irina Fodor îi va coordona pe cei 18 concurenți din noul sezon. Alături de ea vor fi și coprezentatorii Oase și Marius Damian.

ADVERTISEMENT

Zarug este doar unul dintre  cei care vor pleca în marea aventură, pe Drumul Împăraților. Bărbatul merge alături de Lorelei Bratu, cu care va face echipă în sezonul patru.

Pe numele complet Mihai Dan Zarug, concurentul este designer vestimentar. Recent, s-a ocupat și de muzică, având mai multe melodii pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Z A R U G (@zarugtv)

Nu este prima dată când ia contact cu o emisiune de la Antena 1. În 2018, Zarug a venit în platoul Chefi la Cuțite pe tocuri, astfel că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu nu-l vor uita prea curând.

Designerul este surprins că a acceptat o astfel de provocare, însă știe că ar fi regretat dacă ar fi ratat o asemenea ocazie.

ADVERTISEMENT

„Mie încă nu-mi vine să cred că m-am înhămat la Asia Express. Acum puţin timp, mi-ar fi îngheţat sângele în vene la ideea că aş putea face asta, diferit de data asta e că, atunci când am primit propunerea, am ştiut din prima secundă că aş fi regretat să nu o trăiesc.

Cred că va fi mega fun, psihotic şi pe alocuri înfricoşător, şi mai cred ca va fi the best middle life crisis ever (n.r. cea mai bună criză a vârstei mijlocii)”, a declarat Zarug despre participarea la Asia Express.

Asia Express 4: lista completă a concurenților

Filmările pentru al patrulea sezon Asia Express vor începe din această lună, iar lista completă a perechilor care participă a fost făcută publică. Iată care sunt celelalte perechi, în afară de Zarug și Lorelei Bratu.

Lidia Buble și Estera, sora ei, sunt gata să facă față provocărilor de pe Drumul Împăraților. Ambele sunt dornice de aventură și vor să trăiască din plin această experiență.

Cosmin Natanticu și soția sa, Eliza Georgescu, au acceptat provocarea de la Antena 1 și vor trăi această experiență, care îi scoate din zona de confort. Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, se află și ele pe lista concurenților din noul sezon.

Mihai și Elwira Petre au avut curajul de a pleca în necunoscut, la fel și Alexandra Ungureanu și mama ei, ambele nerăbdătoare să aibă parte de noi experiențe.

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, vor pleca împreună la Asia Express, un adevărat vis îndeplinit pentru amândoi. Emi și Cuza de la Noaptea Târziu vor să-și testeze limitele, dar și prietenia, în aventura vedetelor.

Connect-R și amicul său, Shift, sunt emoționați și fericiți că vor lua parte la unul dintre cele mai dure reality show-uri.

ADVERTISEMENT