News

Cine este minorul care a provocat tragedia de la Cobadin. Darius a mai fost implicat într-un alt accident filmat cu un an în urmă

Minorul de 16 ani care a provocat tragedia de la Cobadin nu este la primul accident rutier. În 2021, Darius a mai fost implicat într-un eveniment pe șoselele din județul Constanța.
05.08.2022 | 12:23
Cine este minorul care a provocat tragedia de la Cobadin Darius a mai fost implicat intrun alt accident filmat cu un an in urma
Darius este minorul care a provocat tragedia de la Cobadin. A fost abandonat de mamă la 6 luni. Sursa foto: colaj Fanatik / replicaonline.ro
ADVERTISEMENT

Un minor de 16 ani este vinovat de tragedia din noaptea de joi spre vineri din localitatea constănțeană Cobadin. Băiatul are antecedente, el fiind implicat într-un accident și anul trecut.

Darius este minorul care a provocat tragedia de la Cobadin. A fost abandonat de mamă la 6 luni

Două familii din județul Constanța sunt în doliu. Un accident teribil produs în noaptea trecută a luat viețile a două fete de doar 13 și 16 ani, Ana şi Daniela.

ADVERTISEMENT

Ele au comis eroarea majoră de a urca în maşina unui tânăr de 16 ani, fără experiență și, dată fiind vârsta, fără permis.

Potrivit presei locale, minorul, pe nume Darius, tot din Viișoara, a luat cheile de la maşina mătuşii şi a urcat la volan. Femeia a declarat pentru Ziua de Constanța că acesta nu a mai făcut astfel de gesturi înainte.

ADVERTISEMENT

Mătușa tânărului dezvăluie o serie de detalii triste din viața copilului. Acesta a fost abandonat de mamă la 6 luni, iar acum doar tatăl său mai este alături de el. Minorul se află în stare gravă la spital.

”Aveam cheile înăuntru în casă. Nu știu când a intrat, când le-a luat. Am un Golf IV. Nu a mai avut astfel de tentative. A mai avut un accident cu scooterul. Fratele meu este tatăl.

ADVERTISEMENT

Eu l-am crescut cu mama mea, de la vârsta de 6 luni. Mama lui l-a abandonat, l-a lăsat. Este plecată din țară. Tatăl lui este cu el la spital. Doar ce am venit și eu acum. Mi-au spus că este în comă”, a spus mătușa lui Darius.

Darius a mai fost implicat într-un alt accident filmat cu un an în urmă

Potrivit Antena 3, Darius a mai fost implicat într-un accident. S-a întâmplat în 2021, în timp ce conducea un triciclu pe o şosea din aceeaşi localitate.

ADVERTISEMENT

Și evenimentul de atunci a fost filmat. Șoferul minor conducea un triciclu cu remorcă, iar la un moment dat a virat la stânga, fără să vadă că din spate vine un motociclist care circula cu viteză.

În urma coliziunii, pasagerii din triciclu au fost aruncaţi pe şosea.

ADVERTISEMENT
Tags: